Fashion

Maxi rokken worden trending aankomende maand

Maxi rokken worden trending aankomende maand

Trends komen en trends gaan en zo ook op het gebied van kleding. Aankomende maand gaan we de winter tegemoet, dus zien we weer trends die passen bij de winter. Eén van deze trends zijn maxi rokken. Hoewel je misschien denkt dat rokken beter bij de zomer passen, zijn maxi rokken een perfect alternatief voor de winter. Deze lange rokken bieden namelijk extra warmte tijdens de koude dagen.

Wat zijn maxi rokken?

Maxi rokken zijn lange rokken die ongeveer tot je enkels komen. Omdat ze rokken zo lang zijn, zijn ze perfect voor de winterperiode. Ze bieden namelijk warmte voor je gehele benen. Door hier een panty onder te dragen, zijn je benen zelfs extra verwarmd. Het leuke van maxi rokken is dat ze voor iedereen bestemd zijn en op veel manieren te stijlen zijn. Ook varieer je van basic maxi rokken tot kleurrijke maxi rokken.

Soorten maxi rokken

Net als van ieder ander kledingstuk, zijn er van maxi rokken ook veel verschillende soorten. Zo is er een strakke maxi rok die mooi aansluit op je benen. Er zijn ook lossere maxi rokken of maxi rokken die van strak naar los gaan. Ook zijn maxi rokken er van verschillende materialen. Een stoffen maxi rok zien we veel, maar er zijn ook denim of leren maxi rokken. Zo is er dus voor ieder wat wils.  

Hoe draag je een maxi rok?

Soms is het best lastig om een maxi rok goed te dragen. Met een paar simpele items en tips zie je er met een maxi rok super stijlvol uit. Draag een maxi rok bijvoorbeeld met een strakke top die je in de rok stopt. Hiermee accentueer je je taille waardoor je slanker lijkt. Het is ook mogelijk een maxi rok te dragen met een grote trui of een losse blouse. Zeker in de winter is een trui bij je maxi rok een goed idee. Kies hiervoor wel een kortere trui, zodat je taille en heupen er beter in uit komen.

Zoals je ziet zijn maxi rokken een perfect item voor de aankomende maand.

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top