Face & Sculpting

How to pack your sunshine proof makeup bag

How to pack your sunshine proof makeup bag

In de zomer ziet jouw make-up routine er heel anders uit dan in de winter. Zo ook de inhoud van jouw make-uptasje. Voordat je de zon ingaat, moet je vaak nog een aantal aanpassingen doen, want niet alle producten die je gebruikt, zijn sunshine proof. Wat je wél in je summer makeup bag moet hebben? Laat ons jou dat vertellen! 

Wanneer je de zon ingaat, wil je het liefst zo min mogelijk producten gebruiken, maar wel met een maximaal resultaat. We hebben goed nieuws voor je: de summer proof makeup bag bestaat slechts uit 4 key products. What's in my summer makeup bag

What's in my sunshine proof makeup bag?

1. Foundation met SPF

Een perfecte foundation voor de zomer is de L'Oréal Paris Cushion foundation. Deze foundation smeer je niet op je gezicht, maar je tapt het met een sponsje op de huid. De foundation voelt dankzij de formule op waterbasis gelijk als een refreshment op de huid. De Cushion Foundation egaliseert en hydrateert, waardoor je zo'n perfecte dewy summer skin creëert én het bevat SPF 29! Een fijne bijkomstigheid maar let op! Dit is dus geen vervanger van zonnebrand. Zorg altijd dat je je goed insmeert voordat je de zon ingaat!

2. Waterproof mascara

Wil je sunshine proof zijn, dan is een waterproof mascara een must. Je kunt je voorstellen dat wanneer de zon écht zijn best doet je best een duikje in het zwembad zou willen nemen. Maar ook als je zweet of door de felle zon veel zit te knijpen met je ogen, is het fijn als de mascara perfect op zijn plek blijft! Waterproof mascara it is!  

How to pack your sunshine proof makeup bag

3. Browgel
Teken je wenkbrauwen niet bij, maar laat ze lekker natuurlijk. Om ze toch wat volume en kleur te geven gebruik je een waterproof browgel zodat ze een stranddagje prima overleven. Wij tippen de transparante Brow Artist Plumper wenkbrauw mascara van L'Oréal Paris! 

4. Lip Balm
Zon droogt uit en dit merken we vaak al heel snel aan onze lippen. Een potje met vet is de oplossing, maar veel leuker is een balm die je lippen verzorgen, én een sexy kleurtje en glansje geven. De Sexy Lipstick Balm is een nieuw product van L'Oréal Paris die dit allemaal doet. Én de Sexy Balms ruiken en smaken heerlijk fruitig!
How to pack your sunshine proof makeup bag

Less is more...Enjoy the Sun!

Beeld: Cosmopolitan, Vogue China
Deel dit artikel
Back to top