Beauty

Deze trendy rode haarkleuren zijn de moeite waard in najaar 2022!

Deze trendy rode haarkleuren zijn de moeite waard in najaar 2022!

Mensen met natuurlijk rood haar zijn zeldzaam, maar ze krijgen wel steeds meer gezelschap. Tegenwoordig kiezen mensen vaker voor een rode haarkleur. Rood haar is hot! Het past ook goed bij het komende najaar. En geen zorgen, je hoeft niet per se voor felrood te gaan. Voor iedereen is wel een trendy rode haarkleur.

Trendy rode haarkleur #1 - Spiced Cherry Red Auburn

Deze eerste trendy rode haarkleur is meteen de meest rode haarkleur van allemaal. De Spiced Cherry Red Auburn kleur is een mix tussen kersenrood en kastanjebruin. Het is echt felrood, maar wel heel mooi.

Trendy rode haarkleur #2 - Cinnamon Cider Red

De volgende trendy rode haarkleur herken je misschien uit de serie The Winx Saga op Netflix. In deze serie heeft hoofdpersonage Bloom een mooie, rode haardos in de kleur Cinnamon Cider Red. Je zou dit ook gewoon het klassieke ginger kapsel kunnen noemen. Het is wat minder intens, maar je bent nog steeds een duidelijke red head.

Trendy rode haarkleur #3 - Creamsicle Blonde

Vind je het nog een beetje eng om over te stappen op rood haar? Misschien kun je dan kiezen voor de trendy haarkleur Creamsicle Blonde. Ja, in de naam zie je nergens het woord ‘rood’ en echt heel rood is het ook niet. Het is een goede overstap naar rood haar, wanneer je van oorsprong een blondie bent.

Trendy rode haarkleur #4 - Neon Tangerine

Stiekem hoort deze haarkleur niet thuis in een rijtje met rode haarkleuren. De trendy rode haarkleur Neon Tangerine is namelijk oranje. Al is de grens tussen rood en oranje binnen de haarwereld heel vaag. Ook deze haarkleur is overigens wel eentje voor de durfal. Het is namelijk erg fel (én geschikt voor Koningsdag)!

Trendy rode haarkleur #5 - Burnt Copper

Tot slot een haarkleur die perfect is voor brunettes. Wil je als bruinharige graag eens je haar rood verven? Ga dan voor de trendy rode haarkleur Burnt Copper. Deze mooie, rode haarkleur past zeer goed bij de herfstkleuren. Je gaat bijna op in de verkleurde bomen, wanneer je door het bos wandelt met je pumpkin spice latte in de hand.

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top