Lifestyle

Madonna openhartig over guilty pleasure: "ben geobsedeerd door seks"

Madonna openhartig over guilty pleasure: "ben geobsedeerd door seks"

Dat Madonna er niet vies van is haar lichaam te showen, is geen geheim. Ook is ze nog altijd trots op haar seksleven, ook nu ze de zestig is gepasseerd. Op Instagram vertelt ze er alles over in een Q&A op YouTube.

Madonna openhartig over guilty pleasure: "ben geobsedeerd door seks"

Madonna mag dan al 64 zijn, ze voelt nog niet de behoefte om te stoppen haar carrière én haar seksleven. Madonna is de laatste tijd heel actief tussen de lakens en noemt dat ’haar nieuwste obsessie’ in een YouTube-sessie met haar fans. In het filmpje beantwoordde de zangeres vijftig prangende vragen van fans, zo schrijft TMZ.  De hoeveelheid seks die zij heeft is hetgeen ’wat haar gaande houdt’. In de video beantwoordt Madonna allerlei vragen over haar leven, zoals "wat is je guilty pleasure?" Bij de meeste mensen is dat een slechte serie of fout liedje, maar in het geval van Madonna niet. "Seks", antwoordt ze. Haar favoriete snack is "big dick." Daarnaast zou ze het liefst voor de rest van haar leven een 24 karaats vibratorketting willen dragen. Oké, Madonna!

Spijt van huwelijk

Het meeste spijt in haar leven heeft Madonna van haar twee huwelijken, zo vertelt ze in de video. Madonna was twee keer getrouwd, waarvan de eerste keer tussen 1985 en 1989 met acteur Sean Penn. In 2000 ging ze een tweede keer trouwen, maar dan met regisseur Guy Ritchie. Dit huwelijk ging in 2008 voorbij. Volgens TMZ is ze momenteel aan het daten met 23-jarige model Andrew Darnell, met wie ze ongetwijfeld haar favoriete obsessie kan uitoefenen.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top