Lifestyle

Dit is wat ons betreft de allerleukste manier om cadeaus in te pakken

Dit is wat ons betreft de allerleukste manier om cadeaus in te pakken

Iemand verrassen met een cadeau vinden we eigenlijk net zo leuk als zelf een presentje krijgen. Zeker als je gewoon helemaal achter hetgene staat wat je gaat geven, kun je er zelf net zo blij van worden als degene die je in de watten gaat leggen.

Heb je het perfecte cadeautje of gewoon iets leuks waar je iemand even mee in het zonnetje wilt zetten? Dan is het mooi inpakken het enige wat je nog te doen staat. Er is natuurlijk niks mis met gewoon inpakpapier, zeker als je coole varianten in huis hebt, maar iets wat het cadeautje nog leuker maakt is gepersonaliseerd cadeaupapier van Greetz!

Kies er bijvoorbeeld voor om een foto van de jarige op het vel te laten afdrukken of een andere afbeelding wat bij diegene of de verrassing past. Natuurlijk is een eigen gekozen tekst ook mogelijk. Gepersonaliseerd inpakpapier is vanzelfsprekend ook super leuk en handig voor bedrijven omdat je er ook je logo op kunt laten plaatsen.

Bij Greetz hebben ze een hoop cadeaus die je met gepersonaliseerd inpakpapier kunt laten inpakken. Denk bijvoorbeeld aan kaarsen, knuffels, bloemen, Rituals beautyproducten, boeken, thee, speelgoed, chocolade en mokken. Genoeg keuze dus om iemand even écht mee te verrassen of in het zonnetje te zetten.

 

Beeld: Greetz
Deel dit artikel
Back to top