Lifestyle

6x de leukste kerstcadeaus voor hem

6x de leukste kerstcadeaus voor hem

Is het voor je vriend, je broer of je vader? Pff, een kerstcadeau uitzoeken voor een man is hartstikke moeilijk. Dat kan iedere vrouw beamen. Geen stress! We hebben de leukste (originele) cadeaus voor hem op een rijtje gezet. Hier ga je deze Kerst sowieso punten mee scoren!

Gezellige sokken

Hoe ouder je wordt, hoe leuker het is om sokken cadeau te krijgen, toch!? Een man kan altijd wel een paar sokken gebruiken (of twee) en dan hebben we het niet over zwarte of witte sokken, maar denk eerder aan een gezellig printje: streepjes, stippels en kleur!  

Een boek

Voor jezelf koop je niet zo vaak een boek, maar des te leuker is het om er een cadeau te krijgen. Met een autobiografie over een bekende voetballer zit je eigenlijk altijd goed. 

Een bioscoop pakket 

Een avondje naar de bioscoop is altijd een goed idee! Met dit cadeau kun je dus ook gelijk samen wat meer tijd doorbrengen. Maak er een leuk pakket van met een bon, frisdrank en een zak popcorn. 

Een overhemd/trui  

Overhemden en truien kan een man niet genoeg hebben. Ga voor een item dat jij echt goed bij hem vindt passen en wat hij zelf misschien niet zo snel uitzoekt. Een verrassend cadeau zal hij erg op prijs stellen! 

Een whiskey pakket 

Koop een mooie whiskey fles. Voeg er twee fancy whiskeyglazen en whiskey stones aan toe en je maakt een man die van een alcoholische versnapering houdt heel gelukkig! Je hoeft er zelf helemaal geen verstand van te hebben, maar met dit pakket kun je dat wel faken

Een fanny pack

Oke dit cadeau is misschien niet geschikt voor je vader, maar je broertje of vriend kun je hier misschien wel heel blij mee maken. Een fanny pack mag in 2019 echt niet meer ontbreken. Als je het helemaal volgens de trends wil doen, ga dan voor een schoudertasje met sport logo erop! 

 

Beeld: Unsplash
Deel dit artikel
Back to top