Lifestyle

Maxime Meiland deelt nieuwe intieme beelden van bruiloft Leroy

Maxime Meiland deelt nieuwe intieme beelden van bruiloft Leroy

Maxime en haar Leroy mogen elkaar na een lange verloving eindelijk man en vrouw noemen. Afgelopen zaterdag gaven zij elkaar het ja-woord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. De twee zitten nog op hun roze wolk, maar delen nu nieuwe beelden van de ceremonie en het feest.

Maxime Meiland en haar Leroy zijn getrouwd (en dit zijn de eerste beelden)

Maxime en Leroy Molkenboer zijn in het huwelijksbootje gestapt. "Ik ben gebroken", zei Maxime voor de camera van het SBS6-programma. "Ik ben vooral heel erg moe. Gister had ik dat gevoel niet zo, want je gaat toch door."  Op haar Instagram deelt Maxime een video van één minuut waar we zien dat vader Martien moet huilen tijdens de ceremonie en moeder Erica haar dochter naar het altaar begeleidt.  Ook zie je Maxime en Leroy tijdens hun bruidsshoot en tijdens het feest. "Santé!" zegt Maxime tijdens een toast. Maxime en Leroy gaven elkaar het jawoord in kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest. De jongste dochter van de familie Meiland werd door moeder Erica naar het altaar begeleid.

Liefde op het eerste gezicht

Leroy en Maxime zijn nu twee jaar bij elkaar en heeft een dochter, Vivé, die in september 2021 werd geboren. Maxime heeft ook nog een dochtertje uit een eerdere relatie, Claire, die de ringen mocht overhandigen tijdens de ceremonie. Maxime liet tijdens een Instagram Q&A weten dat het voor haar liefde op het eerste gezicht was, maar dat het voor Leroy anders was. "Het heeft even geduurd. Toen ik jou voor de eerste keer zag, vond ik jou meteen heel interessant."

Deel dit artikel
Back to top