Lifestyle

Quarantaine bezigheden en bijbehorende musthaves om de tijd door te komen

Quarantaine bezigheden en bijbehorende musthaves om de tijd door te komen

Deze hele situatie vergt heel wat geduld van ons. Om het verloop wat makkelijker te maken, zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je te vermaken of tenminste je tijd te doden. Deze dingen verlichten stress of entertainen je.

Hoe maak je deze tijd wat aangenamer voor jezelf en de mensen direct om je heen? Wij zochten het voor je uit. 

1. Pak er een goed boek bij 

Doordat we thuiswerken (en dus geen reistijd hebben) en überhaupt een stuk vaker thuis zijn, hebben we wat uren over om aan andere dingen te besteden. Spendeer deze tijd deels door jezelf wat nieuws te leren, te entertainen of je kennis te verbreden. Dit doe je goed als je er een boek bij pakt. Met het lezen van een interessant boek relax je een beetje, bevind jij je in een andere wereld én dood jij je tijd terwijl jij je hersens prikkelt. Win-win situatie, toch?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Babba C Rivera (@babba) op

2. Zorg voor wat lekkere versnaperingen

Gezond eten is altijd goed voor je, maar je mag ook wel wat lekkers eten of drinken hoor. Maak er zo nu en dan een klein feestje van met de mensen die je de hele tijd om je heen hebt. Stel een uitgebreid hapjesfestijn samen die je onder het genot van een lekker drankje nuttigt. Of dit nou een wijntje is of een virgin cocktail die je zelf gemaakt hebt: gezellig wordt het sowieso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door alyssa coscarelli (@alyssainthecity) op

3. Investeer in beauty

De kans dat jij de komende weken wat extra tijd over hebt, is groot. Naar de beautysalon of kapper gaan, zit er de komende tijd niet in. Probeer daarom eens een beautybehandeling bij jezelf uit die jij al langer uitstelt of die jij normaal voor je laat doen. Door je te richten op het mooier maken van jezelf, verlaat jij de quarantaine misschien wel knapper dan toen jij erin ging én heb je ook nog eens een nieuwe skill geleerd. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Skincare.com by L'Oréal (@skincare) op

Dit zijn al je quarantaine musthaves

 

Over beauty gesproken: dit zijn de mooiste oogschaduwpaletten als jij voor een bronzy look gaat. You're welcome

Beeld: Photo by Roberto Nickson on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top