Lifestyle

Babynieuws: Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten vierde kindje

Babynieuws: Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten vierde kindje

Hoewel Blake Lively en acteur Ryan Renolds niet vaak meer op de rode loper verschijnen, besloot Blake gisteren toch in een gouden jurk de show te stelen. En fans spotte dat ze haar handen om haar buik hield: de actrice is dus zwanger!

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten vierde kindje 

Blake Lively en Ryan Reynolds verwachten een vierde spruit, zo werd gisteravond wel duidelijk toen Blake mét ronde zwangere buik op de rode loper van de 10th Annual Forbes Power Women’s Summit verscheen. Blake en Ryan hebben nu drie dochters, James (7), Inez (5) en Betty (2). Hierdoor zijn de twee niet vaak meer op premières, maar áls ze het doen, stelen ze direct de show. Zo ook gisteren. De 35-jarige actrice verscheen op de rode lopen in een jaren ’70 jurk met plateauhakken eronder, waar duidelijk een babybump aftekent. 

Een echte buddy

Blake en Ryan - die dit jaar tien jaar getrouwd zijn - hebben nog niets officieel naar buiten gebracht over een nieuwe zwangerschap. Toen Blake en Ryan elkaar in 2010 ontmoetten op de set van de film Green Lanter,  werden ze eerst vrienden. Ryan zei eens in een interview: “We waren eerst goede vrienden, en dat lijkt me de beste start van een relatie. Verliefd zijn is enig, maar vind je elkaar ook echt aardig? Dat moet je je wel afvragen. Ik heb geluk dat ik iemand heb gevonden met wie ik kan groeien, van wie ik kan leren. Iemand die echt een buddy is.”

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top