Haarverzorging

8 x toffe haarstijlen met een haarklem

8 x toffe haarstijlen met een haarklem

In de jaren '90 was de opkomst van de, nu nog steeds, populaire haarklem.  Het is niet alleen super makkelijk om je haar mee op te steken, maar het maakt je look ook nog eens helemaal af.  Of je nou lang, kort, krullend of stijl haar hebt, deze looks zijn niet alleen fashionable maar ook nog eens super makkelijk.

#1 Losjes

Super easy and fast. Ideaal om snel je haar uit je gezicht te halen. Je kunt je hele haar opsteken maar ook een deel er van.

#2 Lage/hoge knot

Met deze haarstijl voorkom je dat je haarpijn krijgt bij een te strak elastiekje. Je kunt ervoor kiezen om de knot boven de klem te dragen of juist eronder. Supersnel en lekker casual.

#3 Casual

Je kunt natuurlijk ook voor super casual gaan, nu is je look semi-rommelig en lekker speels. 

#4 Ponytail

Met een leuke haarklem kun je je paardenstaart net iets meer volume geven. Zit ook een stuk lekkerder dan een strak elastiekje om je haar.

#5 Halve vlecht

Voor deze look doe je net iets meer moeite, maar hoe cute is dit?

#6 Elegante knot

Ideaal voor een formeel feestje of een bruiloft. Kies voor een mooie gouden of zilveren haarklem. Beautiful!

#7 Strakke ronde knot

Lekker al je haar uit je gezicht en je nek. Zorg wel dat je een stevige klem gebruikt, anders blijft het waarschijnlijk niet zitten. Good to go!

#8 Rommelig

Je kunt natuurlijk ook een lekker rommelige look maken met een mooie gekleurde haarklem. Dit geeft net die extra touch aan je mooie lokken.

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top