Lifestyle

Zo zorg jij ervoor dat je de perfecte selfie neemt

Zo zorg jij ervoor dat je de perfecte selfie neemt

We willen allemaal een perfecte selfie maken voor Instagram, alleen belanden de meeste kiekjes meestal in de prullenbak. Misschien omdat je zelf te kritisch bent en je jezelf er niet mooi op vindt staan, maar misschien ook wel door de kwaliteit van je selfies. Tijd voor wat selfie tips. Zo zorg jij ervoor dat je de perfecte selfie neemt. 

Selfie tips #1 - Gebruik een selfie ring light

Eén van de belangrijke dingen bij het maken van een selfie is goed licht. Met een selfie ring light maak je selfies met allerlei soorten licht, ook als het donker is buiten. Meestal zitten er verschillende standen op een selfie ring light en kun je kiezen uit warm en koel licht. En, heel handig: je kunt de selfie ring light met bluetooth aan je telefoon koppelen. Selfies maken maar! 

selfie ring light
BRYGHT 10 Inch LED Licht Selfie Ring Light bij Bol.com

Selfie tips #2 - Gebruik een selfie stick 

Nog een manier om selfies te maken, is natuurlijk met een selfie stick. Misschien denk je bij een selfie stick vooral een irritante toeristen die door de stad lopen, maar geloof ons: stiekem is zo'n selfie stick hartstikke handig. Vooral als je selfies met vriendinnen wilt maken en je ook echt iedereen op de foto wilt krijgen. 

selfie stick, selfie ring light

Selfie Stick Universeel bij Bol.com

Selfie tips #3 - Gebruik de app LensBuddy 

Een app om nu op je telefoon te zetten is LensBuddy. Met deze app kun je meerdere foto's achter elkaar nemen met je zelfontspanner. Heel handig, vooral als je arm lam is van het selfies maken of je net even een ander soort foto wilt. Wij zijn fan! Nog meer app tips voor op je telefoon? Hier vind je fijne organisatie apps.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top