Beauty

Met deze 5 cadeaus scoor je sowieso punten bij een make-upliefhebber

Met deze 5 cadeaus scoor je sowieso punten bij een make-upliefhebber

It's the most wonderful time of the year. Of nou ja, bijna dan. Maar voor je het weet is het alweer tijd om de kerstboom op te zetten. En wat hoort er onder een kerstboom? Cadeautjes voor jouw geliefden! Toch kan soms lastig zijn om de juiste keuze te maken want wat is iets wat ze echt graag wilt hebben?  

Ben je op zoek naar de mooiste make-up producten voor jouw zus, vriendin, nicht of (schoon)moeder? Wij hebben de leukste cadeautips voor make-up liefhebbers op een rijtje gezet! 

Chanel Rouge Allure Lipstick

Een mooie lippenstift geven als cadeau is eigenlijk altijd goed. Want welke vrouw houdt er nou niet van een mooi make-up product? Deze Chanel lipstick zorgt voor een frisse en stralende uitstraling. Het is niet voor niets dat dit product een ware favoriet is! Door de fijne textuur van de lipstick smelt het als het ware samen met jouw eigen lippen. Houdt ze van een eigen en gedurfde stijl? Dan is de Chanel Rouge Allure Lipstick in een opvallende tint hét perfecte kerstcadeau! 


Chanel Rouge Allure Lipstick bij IciParisXL.nl

Diorskin Nude Highlighter

Niets is fijner dan de dag doorkomen met een stralende huid. Deze Diorskin highlighter zorgt er onmiddelijk voor dat de huid een intense glow krijgt. We noemen dit ook wel een multidimensionale stralende tint. En zeg eens eerlijk, wie wilt dat nou niet? Deze highlighter beschikt over parelmoerpigmenten waardoor de huid - naast stralend - ook nog eens een stuk levendiger wordt. Alleen de verpakking is al een cadeautje! 

Diorskin Nude Highlighter bij IciParisXL.nl

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet

Een goede mascara mag eigenlijk niet ontbreken in de make-up tas van een vrouw. Dit prachtige product van Yves Saint Laurent zorgt voor een langdurig krullend effect. Je mascara tussendoor bijwerken hoeft dus niet! Eén keer aanbrengen en je hoeft er de rest van de dag niet meer naar om te kijken. De langhoudende formule bevat onder andere drie verschillende oliën: kokosolie, notenbladolie en bamboe-olie. Hierdoor kun je niet alleen profiteren van een stralend effect, maar krijgen de wimpers ook nog eens de juiste verzorging! 

Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils The Curler bij IciParisXL.nl

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer

Naast een prachtige highlighter kan een luxe poeder natuurlijk niet ontbreken! Maar wat voor één? De Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer zorgt voor een mooie dekking en geeft een matte finishing aan een make-up look. Daarnaast beschikt de bronzer over een fijne formule welke zorgt voor een naadloze blending met de huid. 

Anastasia Beverly Hills Powder Bronzer bij IciParisXL.nl

Lancôme Blush Subtil

Een frisse en natuurlijke teint in combinatie met duurzaam comfort - dat is precies waar de Lancôme Blush Subtil voor staat. Uiteindelijk wil je natuurlijk dat een make-up look een gezonde glow geeft, maar dat het ook makkelijk aan te brengen is. Doordat de poeder blush makkelijk versmelt in de huid - door de gemicroniseerde pigmenten - is het een zeer comfortabel make-up product. 

Lancôme Blush Subtil bij IciParixXL.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top