Fashion

5 x de mooiste leren broeken om dit najaar de show mee te stelen

5 x de mooiste leren broeken om dit najaar de show mee te stelen

De leren broek is één van de trends van dit najaar. Zoek je nog een leren broek om deze herfst en winter in je kast te hangen én de show mee te stelen (bijvoorbeeld tijdens de feestdagen)? Dit zijn de 5 mooiste leren broeken die je nu in je digitale winkelmandje wilt gooien. 

1. Leren high-waist broek van Mango

Met een zwarte leren broek kun je eigenlijk niet de mist in gaan. Deze high-waist leren broek uit de duurzame collectie van Mango is een mooi basisitem voor in je kledingkast. Combineren kan goed met een off-white trui, een blazer of een fijne camel coat. Stijl je look af met zwarte chunky laarzen of sneakers en je bent good to go.

leren broeken

Leren high-waist broek bij Mango

2. Appelgroene leren broek van NA-KD

Wil je voor een opvallendere leren broek gaan? Dan is deze groene leren broek misschien wel wat voor jou. Houd de rest van je outfit een beetje rustig door te kiezen voor neutrale tinten. Een witte of off-white trui of zwarte blazer bijvoorbeeld. In het voorjaar draag je 'm door met mooie muiltjes.

leren broeken

Crop Pu-Broek bij NA-KD

3. Lichtblauwe leren broek van NA-KD

Van de groene leren broek gaan we door naar de lichtblauwe leren broek. Deze broek kun je vooral goed combineren met de bijpassende blazer. Maak 'm chic door er een witte blouse onder te dragen en laarzen of maak het casual door te kiezen voor een trui en witte sneakers.

leren broek

Middelhoge PU-broek bij NA-KD

4. Off-white leren broek van Josh V

Naast de zwarte leren broek is ook de off-white leren broek een goede basic voor in je kast. Deze comfortabele vegan leren broek van JOSH V is heerlijk voor dit najaar, zeker met een fijne fluffy trui. En: lekker warm! 

josh v leren broek

JV MARYM Broek - shell bij JOSH V

5. Petrolkleurige leren broek van VILA

Ook tof: deze leren broek met riem die we spotten op ASOS. Deze leren broek heeft mooie wijde pijpen, waardoor je meteen een chiquere uitstraling krijgt. Prima om aan te doen naar je werk dus, maar ook heel goed te combineren met witte sneakers

leren broek asos

Vila - Broek met leerlook, wijde pijpen en riem in groen bij ASOS

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top