Trendalert × Charlotte Tilbury

Dit is de truc om er altijd uit te zien alsof je dolverliefd bent

Dit is de truc om er altijd uit te zien alsof je dolverliefd bent

De liefde: het doet iets goeds met je look. Na het zoenen zien je lippen er voller en roder uit, je wangen hebben een mooie blos en je straalt. Charlotte Tilbury heeft dit haarfijn door en creëerde een Look of Love make-up collectie om die uitstraling te evenaren. De collectie bestaat uit make-up paletten, lipsticks en lip & cheek tints die simpelweg bij iedereen staan.

Met Tinted Love kun je de perfecte rozekleurige lippen én wangen creëren. Gebruik de applicator om een paar stipjes op je wang te zetten en blend het met je huid door er voorzichtig met je vingers op te kloppen. Hello rosy cheeks! Onze favoriete tinten zijn Love Chain en Petal Pink.

Bij de collectie horen ook twee paletten genaamd Look of Love - Instant Look In A Palette en deze zijn beschikbaar in de twee varianten Glowing Beauty en Pretty Blushed Beauty. In deze paletten zitten maar liefst 7 poeders waarmee je jouw ogen en wangen kunt aanzetten en je algehele tint kan perfectioneren. De Pretty Blushed Beauty is iets lichter en subtieler dan de Glowing Beauty variant; voor ieder wat wils dus!

Tot slot bestaat de collectie van Charlotte Tilbury ook uit verschillende lipsticks in mooie rozekleurige tinten. Als je van matte lippen houdt dan is de beste keuze één van de Matte Revolution Lipsticks. Is glans meer jouw ding? Dan kun je het beste voor een K.I.S.S.I.N.G lipstick gaan.

Bewonder een deel van de collectie hieronder en klik hier om alles te zien!

 


Beeld: Charlotte Tilbury
Deel dit artikel
Back to top