Travel

In deze 12 fantastische Airbnb's in Nederland wil jij verblijven deze zomer

In deze 12 fantastische Airbnb's in Nederland wil jij verblijven deze zomer

Liever niet naar het buitenland op vakantie dit jaar? Een leuke stedentrip kan ook om de hoek. Er zijn vast nog heel veel plekken in Nederland die jij nog nooit hebt gezien. Deze zomer is het uitgelezen moment om meer van ons landje te ontdekken met behulp van Airbnb.

Sla hotels over en overnacht in een mooie Airbnb accommodatie want die zijn er genoeg. We hebben voor jou een lijstje samengesteld met twaalf accommodaties, één in elke hoofdstad van onze provincies. Deze plekjes zijn centraal en hebben een prachtig interieur. Perfect voor een city trip in eigen land.

1. Amsterdam

Deze prachtige studio ligt midden in het centrum in de Haarlemmerstraat. Het is tien minuten van het centraal station af dus makkelijk en snel met het openbaar vervoer te bereiken, de auto heb je immers toch niet nodig.

2. Lelystad

Dit is niet een echte Airbnb - in de zin dat het niet iemands huis is - maar een Bed & Breakfast. Je hebt hier een privé terras en er is een verwarmd zwembad waar je van april tot oktober in kan zwemmen.

3. Utrecht

Dit plekje is gelegen in de historische binnenstad van Utrecht. Het is een omgetoverde eeuwenoude werfkelder met een moderne inrichting. Een prachtig plekje om te vertoeven nadat je Utrecht hebt verkend.

4. Arnhem

Dit appartement is gelegen op vijf minuten afstand van het centrum van Arnhem. Er is plek voor jou en vijf vrienden en met mooi weer kun je genieten van het grote terras.

5. Den Haag

Deze prachtig ingerichte Airbnb ligt vlak bij het Paleistuin en heeft twee slaapkamers, één woonkamer en keuken.

6. Middelburg

Deze royale loft ligt echt in het midden van het centrum van Middelburg. Je doet één stap naar buiten en je zit letterlijk al op het terras.

7. Den Bosch

Het appartement ligt op 200 meter afstand van het station, maar je kan er ook gratis parkeren voor de deur. Deze Airbnb heeft een Mid-Century inrichting én een balkon.

8. Maastricht

Als jij gek bent op een landelijk interieur dat is dit dé Airbnb voor jou. Het ligt op slechts 2 km afstand van hartje Maastricht en het heeft een prachtig uitzicht. Na het bezoekje aan de hoofdstad van Limburg kun je ook nog lekker vertoeven in het ruime bad.

9. Leeuwarden

In het midden van het centrum van Leeuwarden ligt deze fantastisch ingerichte appartement met eigen keukentje en nieuwe badkamer.

10. Groningen

Deze Airbnb bevindt zich in een sfeervol pand midden in het centrum van Groningen. Het appartement voelt historisch aan en tegelijk modern doordat de accommodatie van alle gemakken voorzien is.

11. Zwolle

Deze super ruime en luxe studio heeft industrial vibes en ligt midden in het centrum van Zwolle.

12. Assen

Dit appartement heeft een groot zonnig dakterras, een regendouche en ligt in het centrum van Assen.

Beeld: Airbnb
Deel dit artikel
Back to top