Lifestyle

Een spicy zuigzoen geven? Hier even wat tips

Een spicy zuigzoen geven? Hier even wat tips

Wanneer heb jij voor het laatst een zuigzoen aan iemand gegeven of misschien wel ontvangen? Zuigzoenen zijn niet geheel sociaal geaccepteerd en zeker niet naarmate je ouder wordt. Doodzonde! Het is leuk om te doen en ze laten je achter met een herinnering aan dat ene steamy moment met je partner.

Als er iets is wat op seksueel gebied nostalgie bij ons oproept dan zijn het wel zuigzoenen. Het was zelfs een tijd populair om op de middelbare school rond te lopen met een zuigzoen in je nek. Zo kon je laten zien dat je seksueel actief was – ook al waren veel dat stiekem helemaal niet. Daarnaast waren er ook nog vele trucs om ze toch te verbergen. De bekende coltrui ondanks dat het 30 graden was, concealer, er overheen wrijven met een ijsblokje of simpelweg zeggen dat je je verbrand had aan je krultang. Wat een tijden waren dat hè!

 

Als je rondlopen met een zuigzoen in je nek toch te heftig vindt, zijn er gelukkig ook nog andere delen van je lichaam waar je kunt experimenteren. Stomende plekken zijn: rondom de tepel, aan de binnenkant van een dij, op een bil en last but not least op je heupbeen. 

Probeer het uit - wanneer jij en je partner hier beide comfortabel mee zijn - en waan je weer heel even terug in je pubertijd.

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top