Beauty

Deze felle make-up tint geeft jou een vrolijke en frisse uitstraling

Deze felle make-up tint geeft jou een vrolijke en frisse uitstraling

Eerder schreef ik al over de make-up trends voor de zomer 2021 waar we – als tegenreactie op de natuurlijke look - onder andere knallende ogen en felle lippen zullen zien. Hierbij passend zal de tint fuchsia zijn intrede doen aankomende zomer. 

We spotten deze kleur steeds vaker. Zo verscheen Dua Lipa tijdens de de Grammy Awards van dit jaar in zowel een fuchsia outfit als make-up look. Daarnaast liepen bij Versace alle modellen met felle oogleden de catwalk op. Deze speelse kleur past goed bij een voorliefde voor het experimenteren met make-up. Een fenomeen wat we de laatste tijd steeds vaker zien, door funky nagels, optimistische mode en spelende make-up. 

Belangrijk bij zo’n felle kleur is dat je hem op je oogleden goed blendt. Wanneer je de kleur wel wil toevoegen maar ietwat heftig vindt als oogschaduw, kun je natuurlijk ook een gekleurde eyeliner gebruiken. Daarnaast is het vanzelfsprekend ook een prachtige kleur voor op je lippen. 

Zien hoe anderen met fuchsia aan de slag gaan en welke producten een mooie toevoeging zijn aan jouw collectie? Kijk dan snel mee.

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top