Haarverzorging

3 x de mooiste kleurmaskers om jouw manen een coole lente update te geven

3 x de mooiste kleurmaskers om jouw manen een coole lente update te geven

Wij zijn toe aan een nieuwe frisse hairdo en dat bereik je niet alleen door je manen te (laten) knippen. Een nieuw kleurtje in je lokken kan voor een leuke twist zorgen en zie je nu veelvuldig voorbijkomen.

Je haar met normale verf onder handen (laten) nemen is een optie - en iets waar je dan de komende maanden aan vast zit - maar je kan er ook voor kiezen om met een kleurmasker aan de slag te gaan. Het voordeel van een kleurmasker is dat het veel minder schadelijk is voor je manen en het makkelijk uit te wassen is. Mocht je niet helemaal tevreden zijn met een tint dan probeer je gewoon weer een nieuwe én het is makkelijk om zelf thuis te doen. Kleurmaskers zijn gewoon online te bestellen, bijvoorbeeld bij Salontopper.nl

De drie trendkleuren van dit moment op het gebied van kleurmaskers? Dit zijn ze!

1. Parelmoerroze

Roze kan je haar heel zoet maken en dat kan een look zijn waar je voor gaat. Wil je het liever wat subtieler aanpakken? Dan is heel zacht roze oftewel parelmoerroze een goede optie. Deze kleur werkt het beste als je al blond haar hebt van jezelf of je manen geblondeerd zijn. Kies ervoor om enkel je punten onder handen te nemen of ga voor een geheel parelmoerroze look. Wij vinden deze kleur van Wella bijvoorbeeld prachtig. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria (@inthefrow)

2. Koper

Deze heerlijke warme kleur is één van de grote trends van dit moment en eigenlijk geschikt voor elk seizoen - dus ook het voorjaar. Kies voor een wat lichtere variant om het helemaal spring proof te maken. Koper staat fantastisch bij vrijwel elke huidskleur dus als je daarover twijfelt bij het kiezen van een kleur, dan nemen wij bij deze de zorgen hierover weg. Maria Nila heeft een heel fijn kleurmasker voor koper haar. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yara Michels (@yara_michels)

3. Lila

Is pastel meer je ding dan vurig koper maar wil je niet iets wat zo zoet is als roze? Dan is lila een prachtige optie voor jou. Lila is één van de trendkleuren van dit moment en een tint waar je in je manen sowieso een statement mee maakt. Zacht lila vinden wij prachtig maar ook wat donkerder paars is mooi. Wil je dat laatste? Kies dan bijvoorbeeld voor dit kleurmasker van Moroccanoil

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top