Lichaamsverzorging

Geloof ons: alles van de Lush Valentijnscollectie 2021 wil je hebben!

Geloof ons: alles van de Lush Valentijnscollectie 2021 wil je hebben!

Nog iets meer dan een maandje en dan is het Valentijn. Dit jaar kunnen wij allemaal wel een extra dosis liefde gebruiken op deze dag. Het zit er waarschijnlijk niet in om gezellig met je lover uiteten te gaan, maar dat mag de pret zeker niet drukken. Er zijn namelijk genoeg andere dingen die jullie samen kunnen doen. Zoals: samen in bad? Ik noem maar een zijstraat.

Of je nou een lover hebt of niet en jezelf even in de watten moet leggen, bij Lush kun je terecht voor de fijnste valentijnsproducten. Wij ontvingen alle informatie over hun 2021 collectie en delen deze graag met jullie. Liefde voelde nog nooit zo goed...

Bath Bombs 

De geur van rode rozen en zwarte bessen waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Wie wil dat nou niet? De Valentijnscollectie bevat maar liefst vijf verschillende bath bombs, allemaal even heerlijk. Vaar mee op de Love Boat Bath Bomb, of laat je hartje sneller kloppen door de Bath Boms Heartbeat. Er is in ieder geval genoeg keus. Welke kies jij? 

Bubble Blower 

Blow me a kiss met deze cute bubble blower. Wie blaas jij een mondkusje toe? Deze bubble blower zorgt niet alleen voor prachtig rood badwater, maar ook voor vrolijke bellen in en om het bad! Hoe gezellig is dat? 

Showergel

Laat je verleiden door frisse granaatappel en de verrassende, zoete combinatie van heemstwortel en vanille. Deze 'Prince Charming' showergel zorgt voor het perfecte verwenmomentje tijdens Valentijnsdag. 

Massage oil 

Ben je van plan om het écht spannend te maken? Dan zitten er twee naked massage oils in de collectie van Lush, namelijk: Naked Attraction en Ro's Argan. En even better: na afloop van de massage heb je een zijdezacht huidje

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top