Beauty

Geen tricks maar treats: de Halloween collectie van 2020 van Lush is weer hebberigmakend!

Geen tricks maar treats: de Halloween collectie van 2020 van Lush is weer hebberigmakend!

Yes, het is weer zo ver! Lush lanceert haar Halloween collectie van 2020, en dit jaar nóg beter dan voorheen: alle producten zijn namelijk vegan. Met wat bestsellers, nieuwe lekkernijen en terugkerende favorieten zit de Halloween collectie van 2020 weer vol heerlijke producten. 

De Lush Halloween collectie 2020 is vanaf nu verkrijgbaar in de winkels en online. Van lipscrub tot showergel en de welbekende bath bombs, ze hebben weer overal aan gedacht. Ben jij benieuwd naar de producten? Lees dan snel verder! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lush Nederland (@lush_nl) op

Bath Bombs

Verwarmende kaneel, verzachtend pompoenpoeder en frisse citrusoliën, klinkt dat niet heerlijk? Bath Bomb Punkin Pumpkin heeft dit allemaal! Naast dat deze Bath Bomb heerlijk ruikt, kleurt hij je hele bad prachtig oranje, perfect voor een knus herfstavondje. Naast de oranje Punkin Pumpkin bevat de collectie ook een multicolour Bath Bomb, namelijk: Monster's ball. Dit is je uitnodiging voor een monsterlijk mooi bal vol feestelijke kleuren en oppepende oliën. Ben jij toe aan een explosie van geur en kleur? Dan is Bath Bomb Bath Art iets voor jou! Deze donkere Bath Bomb zorgt voor een explosie aan geuren van rozemarijn en salie. 

Lipscrub 

Wil jij zijdezachte lippen? Dan is de lipscrub Toffee Apple het proberen zeker waard. Masseer deze lipscrub in op je lippen, lik de scrub vervolgens van je lippen af (door de heerlijke appeltjessmaak is dit zeker geen straf) en tadaaa, mega zachte lippen! 

Zeep

Ghost In The Dark is een handgemaakte zeep met verfrissende citroengras en opwekkende bergamot, een heerlijke combinatie als je het ons vraagt. Extra leuk: dit spookje geeft licht in het donker. 

Shower Slime 

Scrub je lichaam tijdens het douchen met dit zwarte slijm vol gemalen kokosschil. Zwart slijm, klinkt dat scary? Dat is ook precies de bedoeling met de Boo shower slime. 

Showergel 

Kom als herboren onder de douche vandaan met de Very Very Frightening showergel van de collectie. Deze palmolie- en SLS-vrije showergel is de queen onder de zoete doucheproducten. Met een geur van opwekkende citroen en vijgensap start jij je dag helemaal fresh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lush Cosmetics North America (@lushcosmetics) op

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top