Beauty

Loving Lush: bestseller Dream Cream Body Lotion review & meer!

Loving Lush: bestseller Dream Cream Body Lotion review & meer!

Of ik een Lush event bij wil wonen? Of course! Als stagiaire van Trendalert ben ik uitgenodigd op mijn allereerste event en ook nog eens voor dit heerlijke merk dat bekend staat om hun bath bombs.

Naast een workshop moestuinieren, het uitproberen van hun bestsellers én smullen van heerlijke hapjes, kreeg ik als kers op de taart een goodie bag mee met onder andere The Olive Branch shower gel, de Magic Crystals scrub en de Dream Cream body lotion.

Deze triple threat hebben we op een idyllisch plekje -  Mijn Stadstuin in Amsterdam -  mogen uitproberen terwijl we background information kregen over deze drie producten (en terwijl ik van binnen een beetje aan het fangirling was omdat er bekende content creators aanwezig waren). Eenmaal thuis heb ik deze heerlijke producten van Lush nogmaals uitgeprobeerd en nu deel ik graag mijn ervaring met jullie! Wisten jullie dat alle producten verse ingrediënten bevatten en daardoor beperkt houdbaar zijn?

1. The Olive Branch Shower Gel

Je hebt geen parfum meer nodig nadat jij je hebt ingezeept met deze fantastische shower gel. De heerlijke geur van zoete mandarijn en oranjebloesem blijft de hele dag om je heen hangen. Dankzij de olijfolie en druivenblad-infusie is The Olive Branch ook nog eens hydraterend en verzachtend.

2. Magic Crystals shower scrub

De Lush experts legden uit dat deze shower gel heerlijk is in combinatie met de Magic Crystals shower scrub, en ze adviseerden om de douchesessie af te ronden met hun bestseller: de Dream Cream hand- en bodylotion.

Deze uber-paarse scrub is niet alleen bijzonder vanwege de kleur, maar ook om hoe fris de shower scrub is. De combinatie van verse rozemarijn, munt, salie-infusie en mentholkristallen zorgen voor frisse tintelingen die ik nog nooit eerder heb ervaren. Daarnaast heeft mijn huid nog nooit zo zacht aangevoeld. Echt een aanrader!

3. Dream Cream Hand- en Bodylotion

De Dream Cream bodylotion is de laatste stap van deze heerlijke triple threat van Lush. Terwijl je nog lekker ruikt en super zacht bent, verkoel jij je huid met cacaoboter, lavendelolie en havermelk. Tip! Probeer deze bodylotion uit als jij een gevoelige huid hebt en/of last hebt van eczeem of psoriasis. Veel mensen zweren bij deze Dream Cream en dat snap ik!

Beeld: Zora Wijngaard
Deel dit artikel
Back to top