Beauty

Hemels! Lush lanceert 14 nieuwe, kleurrijke bubble bars

Hemels! Lush lanceert 14 nieuwe, kleurrijke bubble bars

Lush lanceert – net op tijd voor het komende lange hemelvaartsweekend – 14 nieuwe bubble bars. Ze voorspellen dat het weer aan de koude kant wordt en wat is er dan lekkerder dan asociaal lang bad zitten? 

Laat het maar aan Lush over om van elk bad een feestje te maken. De bubble bars zorgen ieder voor verschillende kleuren en ervaringen. Daarbij zijn de heerlijke etherische oliën in het verpakkingsvrije product goed voor zowel lichaam als geest. Je verkruimelt ze (deels) onder de kraan of roert er een paar keer mee door je bad. Je kan ze dus meerdere keren gebruiken!

Kleine sidenote, de gelanceerde bubble bars zijn niet geheel nieuw. Ze waren voorheen ook al verkrijgbaar maar alleen in de Lush-winkel in Harajuku, Tokio. En ondanks dat Tokio op onze bucketlist staat, zijn ze een welkome aanvulling aan het Nederlandse Lush assortiment.

Wij hebben onze vijf favorieten bubble bars uit de nieuwe collectie hieronder voor je verzameld. Kijk snel mee en visualiseer welke bubble bar het beste in jouw badkamer past. De verrukkelijke collectie is vanaf nu zowel in de fysieke winkels als online op nl.lush.com te vinden. 


Lemon crumble bubble bar bij Lush.com


Worry monster bubble bar bij Lush.com


Rainbow bubble bar bij Lush.com

Mrs whippy bubble bar bij Lush.com


The great wave bubble bar bij Lush.com

Beeld: Lush
Deel dit artikel
Back to top