Beauty

Dit wil je: de geweldige Lush adventskalender van 2021 is deze week al te bestellen!

Dit wil je: de geweldige Lush adventskalender van 2021 is deze week al te bestellen!

Eén van onze favoriete maanden van het jaar is december en jullie begrijpen vast al waarom: de feestdagen! Het uitkijken naar die dagen is minstens net zo leuk als het vieren zelf en de perfecte manier om naar de kerst toe te leven, is met behulp van een adventskalender.

Die van Lush staat altijd hoog op het verlanglijstje van iedere beautyliefhebber en de editie van 2021 is inmiddels onthuld én vanaf donderdag te bestellen. In de prachtige doos, die ontworpen is door Sally Kelly en is geïnspireerd op een magische midnight wonderland, zitten 25 vegan producten. Dit is een combinatie uit verschillende collecties, waaronder bestsellers, vier terugkerende retro-producten en zes producten die exclusief verkrijgbaar zijn in de adventskalender.

"We maken graag verpakkingen die, nadat iemand ze cadeau heeft gedaan, een leven lang meegaan - onze adventskalender is hier geen uitzondering op. Deze handgemaakte doos is ontworpen met het oog op hergebruik, niet alleen om een mooi aandenken te creëren dat het hele jaar door kan worden gebruikt, maar ook om een doos te bieden die opnieuw kan worden geschonken voor een ander cadeau of een andere gelegenheid." Suzie Hackney, Lush Creative Direction

De Lush adventskalender van 2021 is vanaf donderdag te bestellen.  

Beeld: Lush
Deel dit artikel
Back to top