Lichaamsverzorging

De paascollectie van Lush voor 2021 wil je hebben!

De paascollectie van Lush voor 2021 wil je hebben!

Stop waar je mee bezig bent! Het is tijd om jezelf te vertroetelen. In deze tijden is het heel belangrijk dat we aan self-care doen. Lush weet als geen ander hoe belangrijk dat is. De nieuwe Paascollectie zit weer vol met nieuwe bath bombs, zeepjes en scrubs. Lush vrolijkt ons op met kleurrijke paaseitjes, bunny's en bloemen. 

Het huidige mooie weer en deze nieuwe self-care producten, maken deze lockdown toch weer een beetje goed. Vanaf 23 februari (morgen dus!) kun je de paascollectie online bestellen of zelfs ophalen in de winkel. Klik op de producten en zet ze alvast op je virtuele verlanglijstje!

Bath bombs

Ik wil dit jaar wel meedoen aan paaseieren zoeken, zolang het maar bath bombs zijn van Lush. De limited edition collectie heeft zes bath bombs.

Flamingo Egg, Follow The White Rabbit & Golden Egg

Ga voor suikerspinzoet, een fruitige regenboog of een gouden glitterfeest.

Eggy Weg, Humpty Dumpty & The Owl And The Pussycat

De Eggy Weg geeft je een heerlijke oppepper dankzij de citroen- en muntolie. De Humpty Dumpty heeft een friszoete geur en maak je bad prachtig geel-blauw. Last but not least, The Owl And The Pussycat. Deze bath bomb werkt heerlijk verzachtend en je zit niet meer alleen in bad.

Zeep

Helaas heeft niet iedereen een badkamer met een bad. Gelukkig heeft Lush ook twee lekkere zeepjes. De Avo Good Easter kun je niet op je brood smeren maar wel op je lichaam. Deze avocadozeep ruikt naar citrusgeur dankzij bergamot en litsea cubeba. De Muddy Carrots is een milde zeep met fullers aarde (natuurlijk reinigingsmiddel voor huid en haar) en verse wortels! Deze heerlijke soap maakt je huid zijdezacht en ruikt naar sandelhout en sinaasappel.

Avo Good Easter & Muddy carrots

Shower & lipscrub

Scrub erop los met de douchescrub en verzorg ook gelijk je lippen. De Walter Bunny is een lichte scrub met shea- en murumuruboter. De Funfetti Cake is een lipscrub die naar cake smaakt, inclusief discodip!

Walter bunny & Funfetti Cake

Bubble blower

Deze bubble blower zorgt voor veel bubbels en kun je vaker gebruiken! Houd de Singing Daffodil onder de kraan voor bubbels in je bad of creëer zeepbellen door er doorheen te blazen.

Singing Daffodil

Beeld: Lush
Deel dit artikel
Back to top