Fashion

5 sieraden die elke vrouw zou moeten hebben

5 sieraden die elke vrouw zou moeten hebben

Met de juiste sieraden creëer jij iedere dag dé perfecte look. Je hoeft maar een paar goede basics te hebben plus wat feestelijke varianten en je bent altijd safe! Vergeet die kortdurende trends en zorg dat jij jezelf voorziet van de fijnste sieraden die je moeiteloos met regelmaat kan dragen. Maar welke zijn nou écht essentieel?

Wij hebben vijf soorten voor je op een rijtje gezet die jij sowieso gaat rocken! Deze zijn keer op keer draagbaar en gaan nooit vervelen. Daarnaast kun je ze altijd goed combineren met trendy pieces en zullen deze verfraaiende accessoires jouw outfit compleet maken! Eén van onze favorieten van dit moment voor juweeltjes? Dat zijn Isabel Bernard sieraden. De collectie is super verfijnd en zijn echte klassiekers. 

Benieuwd welke soort sieraden zeker niet kunnen ontbreken in jouw stash? Lees dan snel verder.

1 van 5

1.   Oorringen

Je sieradencollectie is niet compleet zonder minimaal één paar oorringen. Vanwege het in principe eenvoudige ontwerp, zijn deze oorbellen multi inzetbaar. Denk aan een kleine variant wanneer je een formele meeting hebt of aan wat grotere ringen wanneer je met vriendinnen een drankje doet. Ook in combinatie met een jeans, een simpel T-shirt en een paar sneakers staan deze hoops geweldig! Basic niet jouw ding? Gelukkig zijn er tegenwoordig een hoop leuke twists op het simpele design te verkrijgen. Wil je iets wat lang bij je blijft? Dan zijn de gouden sieraden van Isabel Bernard een aanrader, ook op het gebied van oorringen. 

1 van 5
Beeld: Isabel Bernard
Deel dit artikel
Back to top