Lifestyle

Komende week met korting op veel webshops winkelen? Dat doe je tijdens Singles Day 2020

Komende week met korting op veel webshops winkelen? Dat doe je tijdens Singles Day 2020

Het is bijna zo ver: Singles Day 2020. Als je single bent, krijg je misschien vaak de vraag waarom het zo is en of je het niet vervelend vindt. Stom, want single zijn is helemaal niet erg en juist misschien wel fijn! Singles worden elk jaar eventjes in het zonnetje gezet met kortingen bij webshops. 

Wait, what? Ja, je leest het goed. En even better: steeds meer merken en bedrijven doen mee aan deze dag, dus dat betekent nog meer kortingen! Singles Day is nog niet zo populair als Black Friday, maar we kunnen je garanderen dan Singles Day 2020 een succes gaat worden! Ben jij benieuwd welke merken meedoen? Lees dan snel verder! 

Hoeveel korting? 

Er is geen vast kortingsbedrag voor Singles Day. Bij de ene webshop krijg je 20% korting, en bij de andere krijg je 70% korting. Het kan zijn dat winkels niet op al hun producten korting geven, maar op een deel. Vaak wordt er geen discount gegeven op de nieuwe collectie. Bekijk dus per shop goed welke producten er wel of niet meedoen aan de kortingen. 

Welke shops doen mee? 

Welke shops er meedoen aan Singles Day is elk jaar weer anders. Zoals wij al eerder schreven, doen er (gelukkig) steeds meer webshops mee aan deze dag. Omdat deze dag is overgewaaid vanuit China, en tegenwoordig wereldwijd bekend is, kun je niet alleen in Nederland profiteren van kortingen. Chinese shops zoals Alibaba en Aliexpress zijn de bekendste deelnemers van Singles Day. De Nederlandse webwinkelgigant Bol.com heeft dit al snel overgenomen. Andere bekende deelnemende webshops zijn: ICI Paris XL (hier kun je nu al met korting shoppen), Douglas (nu al korting), Wehkamp en NikeMedia Markt en Hunkemöller (nu al korting). Verwen jezelf op deze dag dus extra met een lekker luchtje, een mooie dagcrème of make-up.

Singles Day bij de Bijenkorf

Yes! Ook grote ketens zoals de Bijenkorf laten deze dag niet aan zich voorbijgaan. Bij de Bijenkorf is Singles Day een speciale feestdag voor jezelf, waarop jij je favoriete items kunt shoppen met extra veel voordeel. Zowel online als in één van de winkels. Dus heb jij een mooi item op het oog? Wacht dan zeker nog even tot 11 november, en wie weet kun jij het item shoppen met flinke korting!

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top