Lifestyle

Emotionele taferelen tijdens speech van Koningin Maxima in LHBTI-wijk

Emotionele taferelen tijdens speech van Koningin Maxima in LHBTI-wijk

Koningin Máxima landde gisteren voor een vierdaags werkbezoek aan Californië en Texas. En dat deed ze in een absolute killer outfit. Ook viel het op dat ze een bijzondere speech gaf én het enthousiasme waarmee ze ontvangen werd.

Koningin Máxima straalt tijdens speech in LHBTI-wijk

Nu onze koningin alleen op reis mag - Willem-Alexander heeft helaas een longontsteking - stapt ze uit de schaduw als vrouw-van. Maxima pakt echt de spotlight als Queen Bee met haar gedurfde en tegendraadse outfits. Gehuld in een strak wit pak en op torenhoge hakken straalde de koningin al op haar eerste dag tijdens haar werkbezoek in San Francisco, Silicon Valley, Austin en Houston. Koning Willem-Alexander zou haar eigenlijk vergezellen, maar hij moest de trip cancelen vanwege een longontsteking. 

Verbod op abortus

Voor het GLBT Museum in de wijk The Castro in San Francisco keek een man koningin Máxima enthousiast aan. "\i love you, majesty. Ik was in Amsterdam op uw trouwdag en ik zag u toen in de verte.” Maxima even de straat op in San Francisco en werd direct overal aangesproken. Als koningin van Amsterdam wordt ze veel aangeklampt door dragqueens, vanwege het feit dat Amsterdam bekend staat om de LHBTI-friendly cultuur. 

Beeld: BrunoPress
Deel dit artikel
Back to top