Lifestyle

Nick Cannon wordt voor de tiende keer vader

Nick Cannon wordt voor de tiende keer vader

Nick Cannon wordt voor de tiende keer vader. De presentator en komiek komt regelmatig in het nieuws omdat hij kinderen had verwekt bij verschillende vrouwen. Nu kondigt hij op Instagram aan dat Brittany Bell weer zwanger is. Met haar heeft hij al twee kinderen.

Nick Cannon wordt voor de tiende keer vader

"De tijd stond stil en toen gebeurde dit", schrijft Cannon op Instagram bij een video waarin zijn vriendin Brittany Bell voor een fotoshoot poseert met haar babybuik.  De 41-jarige Nick Cannon werd in juni nog voor de achtste keer vader toen zoon Legendary ter wereld kwam. Het jongetje is zijn eerste kind met Bre Tiesi. 

Mariah Carey en Nick Cannon

Volgens de geruchten is Abby De La Rosa, de moeder van de eenjarige tweeling Zion en Zillion, weer zwanger zijn van het negende kind van Cannon, maar beiden hebben dat nog niet bevestigd. In 2011 werd Cannon voor het eerst vader toen hij tweeling Moroccan en Monroe kreeg met zangeres Mariah Carey. Een paar weken na de geboorte van de tweeling die Nick Cannon met De La Rosa kreeg, werd nog een zoon geboren. Het jongetje overleed vijf maanden later aan een hersentumor.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top