Lifestyle

Te schattig: Negin Mirsalehi deelt eerste foto's van 'wonderbaby'

Te schattig: Negin Mirsalehi deelt eerste foto's van 'wonderbaby'

Miljoeneninfluencer Negin Mirsalehi en haar verloofde Maurits Stibbe zijn onlangs ouders geworden van hun eerste kindje. De kleine spruit is enorm gewenst, want de twee proberen al langer om zwanger te raken. De stralende Negin deelt op Instagram een reeks babyfoto's van het babyventje.

Zien: eerste babyfoto's kindje van Negin Mirsalehi zijn te lief voor woorden

In case you missed it: Negin Mirsalehi heeft onlangs haar eerste kindje op de wereld gezet. Negin en haar vriend Maurits Stibbe - ook haar zakelijke partner - verloofden zich in de zomer van 2021, maar Negin kon heel moeilijk zwanger worden omdat ze vervroegd in de menopauze raakte. Onlangs lieten ze weten dat het ze eindelijk gelukt was zwanger te raken. "Ons is verteld dat het heel moeilijk zou worden om zwanger te raken. Dus dit is ons kleine wondertje, waar we enorm dankbaar voor zijn", schreef Negin toen op haar socials. "Ben zo blij om te delen dat Mau en ik een baby verwachten. De afgelopen anderhalf jaar was misschien wel een van de zwaarste periode die we hebben meegemaakt." De influencer deelt nu de eerste schattige foto's van de kleine!

IVF

"Ben zo blij om te delen dat Mau en ik een baby verwachten. De afgelopen anderhalf jaar was misschien wel een van de zwaarste perioden die we hebben meegemaakt", schreef Negin eerder dit jaar op Instagram. Negin en haar vriend Maurits Stibbe verloofden zich in de zomer van 2021. Hij is ook haar zakelijke partner. Negin is nu 33 jaar en op Instagram heeft ze ruim 6,8 miljoen volgers. Negin en haar vriend Maurits Stibbe verloofden zich in de zomer van 2021. Hij is ook haar zakelijke partner. De twee konden heel moeilijk zwanger worden omdat Negin vervroegd in de menopauze raakte. "Ons is verteld dat het heel moeilijk zou worden om zwanger te raken. Dus dit is ons kleine wondertje, waar we enorm dankbaar voor zijn.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top