Lifestyle

5x de allerleukste zomerfilms die voelen als een mini vacay

5x de allerleukste zomerfilms die voelen als een mini vacay

De zomerdagen zijn eindelijk hier, maar misschien laat je vakantie nog even op zich wachten. Films zijn de perfecte manier om voor een paar uur aan de wereld te ontsnappen en je te wanen in een ander leven.

Dus ben jij alvast toe aan een minivakantie? Knal Netflix aan, pak er een vrolijke cocktail bij (of drie) en geniet van deze heerlijke zomerfilms.

1. The Choice

Een romantische – Nicholas Sparks -  dramafilm. Wanneer Travis een nieuwe buurvrouw krijgt springen de vonken meteen over, maar zoals we gewend zijn in onze favorieten liefdesfilms gaat dat zo makkelijk nog niet. 

2. Just Go with It

Een hilarische – bedoel ik mee dat je hardop zit te lachen – komediefilm. Een plastisch chirurg moet zichzelf in moeilijke bochten wringen wanneer hij zijn trouwe assistente vraagt om zijn ex-echtgenoot te zijn. Mannen en hun leugentjes voor vrouwen, it's a old funny story.  

3. The Last Summer

Een zalige high school film die zich afspeelt in de zomer na afloop van de middelbare school. Misschien niet een film van de allerhoogste kwaliteit, maar zeg nou zelf een tienerdrama kijkt toch heerlijk weg.

4. Eat Pray Love

Een-moet-je-gezien-hebben-film. Elizabeth Gilbert (gespeeld door Julia Roberts) heeft een leven wat veel vrouwen wensen: een succesvolle carrière, een prachtig huis en een echtgenoot. Toch is ze ongelukkig. Ze besluit om een jaar lang alleen op reis te gaan en bezoekt niet de minste bestemming: Italië, India en Bali.

5. Sex and the City 2

Je vier favoriete vriendinnen gaan op vakantie naar Abu Dhabi (of eigenlijk Marokko want daar schijnen de beelden daadwerkelijk te zijn opgenomen) om even uit het dagelijkse leven te ontsnappen. Zak onderuit en ga lekker met ze mee. 

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top