Fashion

Cara Delevingne knipt al haar lokken af

Zeg maar dag tegen Cara Delevingne haar platinablonde coupe, want ze heeft het alweer ingeruild voor een ander kapsel. En niet zomaar eentje, ze heeft de schaar in haar lokken gezet en bijna alles eraf geknipt tot een korte, roze pixie cut

In maart bleekte ze haar blonde lokken bijna wit en ging ze voor een korte bob, maar nu is dus bijna écht alles eraf. “Oh no!” schreef Cara in haar Instagram story met een foto van haar afgeknipte lokken op de grond. Later die dag showde ze haar gloednieuwe kapsel in een Instagram kiekje. 

 

I'm coming for you @lifeinayearmovie

Een bericht gedeeld door Cara Delevingne (@caradelevingne) op

De 24-jarige actrice deed dit niet helemaal zonder reden. “I’m coming for you @lifeinayear”, was de caption van haar foto. Hiermee maakte ze ook meteen bekend dat ze in een nieuwe film de hoofdrol zal spelen, samen met Jaden Smith. De film komt in 2018 uit en is een romantische drama, genaamd Life in a Year. 

Jaden Smith zal Daryn spelen, een 17-jarige jongen die erachter komt dat zijn vriendin dood zal gaan aan een heftige ziekte, en zorgt ervoor dat zij hun hele leven samen kan meemaken, maar dan in het ene jaar wat ze nog te leven heeft. Spannend!

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top