Fashion

Nieuwe documentaire ‘I’am Heath Ledger’ laat je achter in tranen

Het is inmiddels negen jaar geleden dat acteur Heath Ledger overleed. De Australische acteur veroverde harten in de film 'Ten Thing I Hate About You' en gaf een legendarische draai aan het karakter van de Joker in Batman film 'The Dark Night'. Tot dat Heath Ledger plotseling aan een overdosis overleed en de wereld in shock achter zich liet. Nu, geheel onverwachts, lanceert Spike de eerste trailer van de opkomende documentaire die een kijkje geeft in het leven van de nog altijd zeer geliefde acteur.  

De acteur zou deze maand 38 jaar geworden zijn en daarom lanceert Spike als eerbetoon een preview van de documentaire ‘I am Heath Ledger’ die vanaf drie mei in de Amerikaanse bioscopen zal draaien. In de documentaire komen familieleden, vrienden en regisseurs aan het woord en wordt zijn levensverhaal en problemen in details vertelt. Ook worden er emotionele ‘unseen’ beelden uitgezonden die door Heath zelf zijn gefilmd. 

Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen is te zien, is nog niet bekend. Bekijk hieronder alvast de ontroerende trailer:

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top