Lifestyle

Zien: A$AP Rocky vraagt Rihanna ten huwelijk in nieuwe videoclip

Zien: A$AP Rocky vraagt Rihanna ten huwelijk in nieuwe videoclip

Hoewel Rihanna en A$AP Rocky absoluut op een roze wolk moesten zitten, is niets minder waar doordat de rapper onlangs is opgepakt. Toch laten de twee zich hierdoor niet uit het veld slaan, want de rapper heeft zijn vriendin in een nieuwe videoclip ten huwelijk gevraagd.

Gaan A$AP Rocky en Rihanna trouwen?

Vandaag is de videoclip van D.M.B. verschenen, waar A$AP Rocky over de liefde rapt voor zijn zwangere vriendin Rihanna. Opvallend detail is het huwelijksaanzoek dat in de video zit. In een close-up van zijn gouden tanden zie je dat er in diamanten “Marry me?” staat geschreven. Rihanna beantwoordt deze vraag bevestigend, wat ook op haar golden teeth staat. De clip eindigt vervolgens met een bruiloft.

Is het huwelijksaanzoek echt?

Of de twee ook écht gaan trouwen of dat het bij de clip hoort, dat is helaas niet duidelijk. Aangezien zowel de vraag als het antwoord op de tanden van het koppel staat, komt het niet erg spontaan over. Origineel is het sowieso wel!

Drie keer in de hand geschoten

Hoewel Rihanna hoogzwanger is, zit de baby daddy nu vast. Op de avond van 6 november 2021 in Hollywood zou A$AP betrokken zijn geweest bij een schietpartij. Een ruzie tussen “twee kennissen” is kennelijk uit de hand gelopen. De persoon die het schot vuurde schijnt dus RiRi’s babydaddy A$AP te zijn geweest. Hij is nu opgepakt op verdenking van “geweldpleging met een dodelijk wapen”. Het is afwachten hoe deze arrestatie verder gaat verlopen. Volgens het vermeende slachtoffer, dat de schietpartij overleefde, zou de rapper meerdere keren op hem hebben geschoten, waarbij een kogel de hand van de man zou hebben geraakt.

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top