Beauty

Deze make-up tutorial van Rihanna is puur genieten

Deze make-up tutorial van Rihanna is puur genieten

Rihanna laat in een tien minuten durende tutorial voor Vogue zien hoe ze haar make-up doet wanneer ze in de zomer een avondje gaat stappen. Dankzij haar carrière heeft ze veel kennis opgedaan van make-up en geeft ze veel tips & tricks. Daarnaast is Rihanna heerlijk zichzelf in deze video; eerlijk, schaamteloos en supergrappig!     

Natuurlijk gebruikt Rihanna haar eigen merk Fenty beauty, dat ze in september 2017 lanceerde. Fenty werd door Time magazine uitgeroepen tot de beste uitvinding van 2017 dankzij de enorme inclusiviteit van huidskleur en geslacht. Het beauty merk sluit niemand buiten (er bestaan 40 verschillende tinten foundation!) en dat is een voorbeeld van hoe het zou moeten zijn. In de video kletst Rihanna over wat haar favoriete producten zijn, deelt ze tips & trips en ze vertelt hoe ze op het idee kwam het product Body Lava te maken. 

Eén ding is zeker wat betreft make-up voor Rihanna: meer is meer en ze schroomt niet om lekker over de top gaan! Daarnaast heeft ze gewoon heel veel lol tijdens het opmaken en dat is iets wat we eigenlijk nog wel eens vergeten. "Make-up is fun, it's there to play with," zegt ze zwoel. Het is heerlijk om een vrouw te zijn en om je mooi te maken en sexy te voelen! Bekijk snel deze feel good video van onze favorite girl aller tijden.
 

Heb jij ook zitten genieten van deze video?
 

Deel dit artikel
Back to top