Lifestyle

Alles wat je wilt weten over de Boogschutters onder ons!

Alles wat je wilt weten over de Boogschutters onder ons!

Ben jij geboren tussen 22 november en 21 december? Je wist het vast al - maar voor de mensen die het nog niet weten - het is de maand voor de Boogschutters onder ons! Mensen die onder dit sterrenbeeld vallen staan bekend als extravert, nieuwsgierig, idealistisch en rechtvaardig. Niet voor niets dat vuur het element van de Boogschutter is. 

Maar dat is natuurlijk niet het enige. Er zijn nog veel meer persoonlijke eigenschappen die dit sterrenbeeld typeren. Ben jij benieuwd wat je over de Boogschutter moet weten? Je leest er alles over in dit artikel! 

 

Haar karakter

Boogschutters worden vaak omschreven als positieve denkers met een energiek en open-minded karakter. Toch ben je naast het positieve ook een hele serieuze denker. Je denkt niet alleen na over jezelf, maar ook over het welzijn van de maatschappij. Je hebt sterke inzichten in jouw toekomst, doordat je zo nu en dan ook heel idealistisch kan zijn. Maar het gaat niet altijd even soepel, toch? Je kan voorbarige conclusies trekken zonder alle mogelijke factoren van de situatie in acht te nemen. Je bent dus ontzettend eerlijk, maar soms zó recht door zee dat het anderen kan afschrikken. Maar hey, de waarheid is nou simpelweg niet altijd zo mooi als we zouden willen. De harde waarheid is soms beter dan een leugen om bestwil. Dat siert de Boogschutter!

Positieve eigenschappen

Ervaren en ontdekken staat hoog op jouw wensenlijstje. Groots dromen is dan ook helemaal voor jou weggelegd. Een vaste routine is iets waar je liever niet aan denkt, want ruimte en vrijheid past meer in jouw straatje. Daarnaast zijn Boogschutters heel trouw aan zichzelf, maar ook aan de mensen die zij liefhebben. Je bent inspirerend voor jouw omgeving en hebt de interessantste verhalen te vertellen. Zit iemand ergens mee? Dan kunnen ze áltijd bij jou terecht. Boogschutters zijn namelijk goede luisteraars en geven mensen het gevoel dat ze er echt toe doen.

Negatieve eigenschappen

Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, want ook jij hebt bepaalde karaktereigenschappen waar je het misschien liever niet over hebt. We houden het luchtig, maar Boogschutters kunnen ongeduldig en soms erg prikkelbaar zijn. Zodra er ergens geen uitdaging meer is, wil je graag verder. Wel ben je erg goed in het grotere geheel doorzien. Misschien dat je daarom - in sommige gevallen - liever verdergaat dan dat je ergens in blijft hangen omdat dit de makkelijkste weg is. Dit kan op het gebied van carrière zijn, maar ook in de privésfeer kan deze situatie opspelen. Nog een puntje: je bent ook extreem competitief. Ik weet niet of ik dit nou echt een negatieve eigenschap vind, want hierdoor heb je wel de motivatie om áltijd je beste beentje voor te zetten. 

Relaties

Met Boogschutters kan het eigenlijk twee kanten opgaan. Ze zijn ontspannen en heel goed gezelschap, maar ook erg onafhankelijk ingesteld. Kijk dus niet gek op als ze een avondje op zichzelf wilt zijn. Als partner heb je aan een Boogschutter een hele goede. Zij zijn romantisch ingesteld, inspirerend en erg behulpzaam. Met bezitterige of wantrouwende partners hebben Boogschutters dan ook echt niets, omdat zij vrijheid nodig hebben. 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top