Health

Work that ass: 5 trucs om ronde billen te krijgen

Work that ass: 5 trucs om ronde billen te krijgen

De één is gezegend met een goed paar ronde billen terwijl een ander een heel ander modelletje heeft. Niks mis mee natuurlijk maar zodra jij het anders wilt, zijn er gelukkig wel een aantal dingen die je kunt doen.

Mooie ronde billen komen je alleen niet aanwaaien. Je hebt toewijding en doorzettingsvermogen nodig. Gelukkig kun je dan wel rekenen op resultaat. Wie weet word je nog verslaafd aan de oefeningen ook. Hello there, nice ass!

1. Skeeleren

Heb je een hekel aan standaard work-outs? Dan is skeeleren misschien iets voor jou. Op inline skates train jij je billen en bovenbenen en je hebt er (waarschijnlijk) nog plezier van ook. 


Nijdam Skates verstelbaar bij Bol.com

2. Hip Thrust

Het is niet zo charmant maar daar doen we het niet voor. De beste work-out voor je billen is de hip thrust. Deze komt in verschillende varianten welke allemaal een verschillende werking hebben op je billen. 

3. Squats

Deze zag je misschien wel aankomen en dat is niet zo maar zo. Squats doen wonderen voor je billen. Het enige nadeel is wel dat je hierdoor ook je benen groter maakt. Als je de groei van je benen binnen de perken wilt houden, dan moet je voor meer herhalingen gaan zonder of met weinig gewicht. Ook in squats zijn veel verschillende variaties mogelijk.

4. Donkey Kick

Een andere goede work-out voor de billen, is de Donkey Kick. Hierbij zit je op de grond op je knieen en handen of ellebogen waarbij jij met één been achterwaarts omhoog de lucht in trapt. En jawel, ook bij de Donkey Kick zijn verschillende variaties mogelijk. 

5. Dead Lift

Als laatste kun je de Dead Lift doen. Dit is een work-out waarbij jij fier rechtop staat en je knieën wat gebogen hebt, om vervolgens naar voren te gaan zonder je rug hol of bol te maken. Het is goed om hier gewichten bij te gebruiken. 

 
Beeld: Photo by dole777 on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top