Beauty

Deze truc voorspelt hoe jouw gezicht zal verouderen

Deze truc voorspelt hoe jouw gezicht zal verouderen

Iedereen en alles wordt ouder, ook je gezicht. En dat zie je. Heel veel mensen zijn niet blij met hun rimpels en dat is nergens voor nodig maar niet heel onbegrijpelijk. Heb je nog geen lijntjes? Dan moet je nu dit lezen want door deze truc weet jij straks wat je te doen staat!

Wil je weten waarom je precies op die ene plek rimpels hebt? Deze truc helpt jou daarbij.

 

Emoties en rimpels

Je emoties hebben een stuk meer met rimpels te maken dan je denkt. Met bepaalde gezichtsuitdrukkingen komen rimpels een stuk sneller dan je denkt: op je 30ste kan het dan gedaan zijn met je rimpelvrije koppie. Wanneer we iets voelen, reageert ons gezicht daar vrijwel altijd op. Hierdoor kunnen er plooien in je gezicht komen die op lange termijn voor rimpels zorgen. Maar niet alleen onze emoties spelen een rol.

Trek je vaak je wenkbrauwen op? Lach je veel? Dit is wat dat betekent voor je gezicht. 

Fronsen

Vertellen mensen je vaak dat je niet zo boos moet kijken wanneer je dat niet (expres) doet? Dan val je onder deze categorie! Ook al is het niet de leukste opmerking (lees: opmerking waar je niks aan hebt en wat niet te bepalen is door de persoon die dat tegen je zegt) kan het vanaf nu misschien een heel klein beetje nuttig zijn. Frons je vaak? Dan heb jij een stuk meer kans op die kleine verticale rimpeltjes tussen je wenkbrauwen. 

Glimlachen

Deze categorie is een stuk vrolijker dan de vorige maar qua uitkomst blijft het hetzelfde: rimpels. Glimlach je vaak terwijl het eigenlijk niet nodig is? Bereid je dan voor op die kleine rimpels bij je ogen. Maar dat niet alleen, dat stukje tussen je neus en je mond dat je extra vaak ziet als je lacht? Dat worden ook rimpels. 

Verbaasd kijken

Het is een teken dat je geïnteresseerd in iemand bent: je kijkt dan verbaasd. Eigenlijk probeer je dan beter naar diegene te kijken door je ogen 'groter' te maken. Ook dit zorgt voor rimpels! Die horizontale lijntjes boven je wenkbrauwen blijven als je vaak verbaasd kijkt. 

 

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top