Lifestyle

Waarom succesvolle vrouwen zweren bij de '20 minuten regel'

Waarom succesvolle vrouwen zweren bij de '20 minuten regel'

Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Tegenslag komt regelmatig voor en vaak ook nog eens bij dingen waarvan je het niet verwacht had of waarbij je het niet gehoopt had. De pijn van de afwijzing bij een sollicatatie of iets dergelijks mag je best wel even voelen.

Pak die beker ijs uit de vriezer, shop iets voor jezelf online of ga gewoonweg even een potje janken onder de douche. Even je gevoelens uiten moet zeker kunnen maar probeer er niet in weg te kwijnen. De truc van succesvolle vrouwen? De '20 minuten regel' aanhouden. Doe 20 minuten lang even precies wat je wil en wat je nodig vindt maar verwijder daarna vervolgens alle negatieve dingen uit je systeem.

Delete die mail uit je inbox waarin staat 'bedankt voor je sollicitatie maar...' en kies ervoor om nare gevoelens over de situatie te blokkeren. Jezelf onderdompelen in ellende heeft nog nooit iemand geholpen dus stel jezelf in plaats daarvan strijdvaardig op. Neem die cv nog eens onder de loep of doe iets om je netwerk te verbreden, al is het maar iemand toevoegen op LinkedIn die voor je carrière een handige connectie kan zijn. 

Nog even wat positiviteit nodig? Dit zijn 10 makkelijke manieren om in jezelf te investeren.

Beeld: Photo by Elevate on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top