Lifestyle

Dit nieuwe Starbucks drankje is perfect voor op jouw instafeed

Dit nieuwe Starbucks drankje is perfect voor op jouw instafeed

Yass! De zomer is bijna hier (nog maar 45 dagen) en daar hoort een lekker verfrissend drankje bij. De gebeden van fans zijn verhoord: Starbucks heeft eindelijk de populaire pink drink naar alle locaties in Nederland gehaald.

Geen idee over welk drankje ik het heb? Ik heb het over de fotogenieke Pink Coconut Refresha® die al jaren bestaat en we al vaak hebben kunnen spotten op Instagram. De internationale keten vond het eindelijk tijd om het drankje met onder andere kokosmelk en aardbeien te delen met Nederland.

Starbucks heeft gelijk drie extra Refresha® smaken uitgebracht, namelijk Cool Lime, Strawberry Açai en Verry Berry. Alledrie de smaken zijn gemaakt van groene koffie-extract, vruchtensap en echt fruit.

Yoghurt Frappucino®

Heb je meer zin in een Frappucino met Yoghurt? Starbucks heeft daar nu ook twee smaken van: Mango Passion en Red Berries. Jij kan deze drankjes personaliseren en vegan maken, zoals jij dat gewend bent.

Combineer je uitje naar Starbucks met het bezoeken van de allergrootste overdekte winkelcentrum van Nederland in Leidschendam: de gloednieuwe Westfield Mall. Daar is namelijk ook een nieuwe Starbucks te vinden. Blijf jij liever thuis? Deze nieuwe drankjes kun je ook bestellen via Uber Eats!

Beeld: Photo by Burak Güler on Unsplash
Deel dit artikel
Back to top