Lifestyle

Pete Davidson en Kim Kardashian worden met de dood bedreigd

Pete Davidson en Kim Kardashian worden met de dood bedreigd

Dat Kim Kardashian verliefd is, moge duidelijk zijn. Iedereen weet inmiddels dat haar nieuwe lover Pete haar naam heeft laten brandmerken in zijn nek. De tortelduifjes blijken niet onopgemerkt, want een vermeende stalker van Kim Kardashian heeft gedreigd Pete Davidson te vermoorden.

Pete Davidson en Kim Kardashian met de dood bedreigd

De 41-jarige Kim Kardashian wil bescherming voor zichzelf en haar familie omdat er een stalker rondloopt die haar nieuwe vriend Pete Davidson wat wil aandoen, schrijft entertainmentwebsite The Blast. In de rechtbankdocumenten schrijft de advocaat van Kardashian dat de stalker "in talloze brieven gewelddadige bedreigingen" heeft geuit tegen de Kim. "Daarnaast maakte hij talloze seksuele opmerkingen over mevrouw Kardashian en haar partners. Ook dreigde hij Kardashian, haar kinderen en Pete Davidson iets aan te doen." De rechter heeft de man nu een straatverbod opgelegd.

"Jij bent de volgende"

De stalker zou hebben geschreven dat Kim Kardashian op zijn 'dodenlijst' staat. Als hij haar in New York of Los Angeles op straat zou zien, zou hij haar vermoorden. "Pete gaat dit weekend dood en jij het weekend erna." Kim Kardashian vroeg de rechtbank al eerder om een straatverbod voor deze stalker. "Ik heb hem nooit ontmoet of met hem gecommuniceerd en ik ben niets van hem. Ik heb mijn adres nooit gedeeld en ik weet niet hoe hij aan mijn huisadres is gekomen."

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top