Lichaamsverzorging

5 x de fijnste natuurlijke zonnebrandcrèmes

5 x de fijnste natuurlijke zonnebrandcrèmes

We weten inmiddels allemaal hoe belangrijk het is om onze huid goed in te smeren om ons te beschermen tegen schadelijke invloeden van de zon. We zitten natuurlijk niet op vroegtijdige huidveroudering te wachten. Toch is het soms best lastig een fijne zonnebrand te vinden. Het liefst hebben we één die ons beschermt, maar tegelijkertijd ook verzorgt én niet plakt of een witte waas achterlaat. 

De kwaliteit van de zonnebrandcrème is dus belangrijk, want we willen zo min mogelijk schadelijke stoffen en chemicaliën op onze huid smeren. Een natuurlijke zonnebrandcrème is dan misschien wel de slimste keuze. Natuurlijke zonnebrandzonnebrandcrèmes bevatten vaak natuurlijke oliën, die van nature een hoge Sun Protection Factor hebben. Voorbeelden hiervan zijn avocado olie, wortelzaadolie, tarwekiemolie en frambozenzaadolie. 

Omdat je op warme dagen niet altijd zin hebt om te smeren met een zonnebrandolie, zijn er ook hele fijne zonnebrandcrèmes waar de oliën in verwerkt zitten. Omdat het best lastig kiezen is, hebben wij onze redactie favorieten natuurlijke zonnebrandcrèmes voor je geselecteerd. Smeren zonder schadelijke stoffen, dat doe je met de volgende fijne crèmes die je beschermen tegen felle zonnestralen. 

Natuurlijke Zonnebrand SPF 30+ van Soléo Organics bij Nourished.nl

Mad Hippie Facial SPF30+ bij Bewustpuur.nl

100% Natuurlijke Zonnebrand van {SIMPLE as that} bij Nourished.nl

Weleda Edelweiss Zonnecrème Gezicht SPF30 bij Weleda.nl

Lovea Sunspray SPF 30 bij Hollandandbarrett.nl

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top