Lichaamsverzorging

Tanning: met deze producten versnel je het bruiningsproces

Tanning: met deze producten versnel je het bruiningsproces

Heb je een lichte huid, verbrand je snel en krijg je niet zo snel een kleurtje? Dan smeer je je waarschijnlijk in met een zonnebrandcrème met een hoge factor. Dit hoeft niet te betekenen dat je niet bruin wordt. Met deze producten heb jij deze zomer een super tanned skin en zul je je kleurtje langer behouden.

Australian Gold Bronzing Dry Oil Spray

Deze olie is ‘droog’ en is speciaal voor het zonnen in de buitenlucht. Er zit geen factor in, dus het is aan te raden om eerst een zonnebrandcreme met factor aan te brengen. Deze olie en de formule zorgt ervoor dat je een natuurlijke en egale tan krijgt. De ingrediënten zoals Aloë Vera, Panthenol, vitamine E en tea tree olie zorgen voor optimale huidverzorging. Je zou deze olie eventueel ook kunnen gebruiken onder de zonnebank.

Australian Gold Bronzing Dry Oil Spray | Bol.com €19,16

 

Collistar Ultra protection tanning cream

Deze creme zorgt voor een goede bescherming bij een sterke zonkracht. Deze creme en het bestanddeel Unipertan zorgt ervoor dat je huid goed bruint ondanks dat je normaal niet snel bruint. Het product is rijk aan vitamine A, shea butter en amandelolie. Dit voorkomt huidveroudering en uitdroging. Het is geschikt om tatoeages en pigmentatie te beschermen en is waterresistent.

COLLISTAR SUNCARE Ultra protection tanning cream spf30 | ICI Paris XL €32,22

NIVEA SUN Protect & Bronze Zonnebrandolie

Deze olie biedt goede bescherming en bevat natuurlijke pro-melanine extracten dat het tanproces een handje helpt. Je krijgt een gezonde teint, terwijl de formule geen zelfbruiner bevat. De olie is waterresistant en zorgt voor een zachte en soepele huid.

NIVEA SUN Protect & Bronze Zonnebrandolie SPF30 | Bol.com €10,75

Lancaster Sun Beauty Fast tan optimizer

Deze olie met SPF30 zorgt ervoor dat je huid niet vet wordt en heeft veel voordelen. Het beschermt je huid 100% tegen de zon en helpt de huid herstellen. Ook geeft het een prachtige glow op je huid. Het product geeft een droge finish en versnelt het bruiningsproces.

LANCASTERSUN BEAUTY Fast tan optimizer satin dry oil SPF30 | ICI Paris XL €27,52

Beeld: iStock
Deel dit artikel
Back to top