Haarverzorging

Trend update: de mooiste kapsels lang haar voor 2019

Trend update: de mooiste kapsels lang haar voor 2019

Kapsels kunnen mooi zijn op iedere lengte. Maar het voordeel van langere lokken is dat je meer vrijheid hebt om met kleuren, lagen én stijlen te spelen. Hangen jouw lange lokken jaar in jaar uit op dezelfde manier om je gezicht en ben je nu écht toe aan iets anders? Say no more, wij hebben het speurwerk naar de kapsels lang haar 2019 alvast gedaan.

Kapsels voor lang haar doe je zo in 2019

Wat we gaan zien bij de kapsels lang haar 2019? Daar is maar één duidelijk antwoord op te geven: op één lengte geknipte kapsels lang haar zijn dit jaar dé grote trend. Tot zover dus de lange laagjes en shag kapsels onder de laatste haartrends, want de kapsels op één lengte staan aan kop. 

We zien de lange lokken dit jaar het liefst zo naturel mogelijk, maar wél verzorgd. Klassiek, nonchalant en luchtig, aflopend op één lengte. Het grote voordeel aan deze trend: piekerig haar in lange lagen krijgt geen kans, want jouw haar is gezond en oogt vol met deze manier van knippen!

Mooie kapsels voor lang haar

De pony mag nog steeds, maar een blik op de catwalk vertelt ons dat de kapsels lang haar het vaakst gespot worden zonder pony. We zouden Trendalert niet zijn zonder te benadrukken dat de laatste trends natuurlijk leuk zijn om te volgen (niet voor niets onze hobby), maar je vooral moet doen wat jij bij jezelf vindt passen. Dus ook als het op kapseltrends aankomt! 

Kapsels lang haar zónder lengteverschil dus. Da's nog eens makkelijk uitleggen aan de kapper! Geen handgebaren, Pinterest plaatjes en tranen met tuiten achteraf, want dit kapsel is met een goede knipbeurt zo gecreëerd. 

Beachy waves

Ha, dacht je dat jouw taak erop zat na een bezoekje aan de kapper. Maar dan komt de styling nog! Want hoewel de trend makkelijk klinkt, is onderhouden wel een dingetje. De op één lengte kapsels met lang haar willen namelijk aan meer voorwaarden voldoen: ze willen glanzen en gezond blijven. Wat jij daarvoor moet doen? Je coupe regelmatig laten bijpunten en je haar héél goed verzorgen. Beloofd?

De stijltang ga je niet nodig hebben, want de kapsels voor lang haar mogen in 2019 nonchalant gestyled worden. Lange, losse lokken met wat slag naar de punten, zo zien we ze nu het allerliefst. Hier kun je een krultang bij gebruiken, of vooruit, een stijltang wanneer je er slag mee maakt. Vervolgens creëer je een mooie glans in je slag door een serum aan te brengen in de punten. 

De scheiding in het...

Tot slot zien we bij de kapsels lang haar voor2019 nog altijd de middenscheiding, maar voor een speels effect kan de zijscheiding er ook prima mee door. Wel zo leuk ter afwisseling! 

Klaar voor wat lang haar inspiratie? Komen ze dan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Isaya Elais (@elaisaya) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hair Artist| ✂️ | Obadiahsalon (@clark_leq) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ARIADNA TAPIA (@ariadnatb) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door AUDRIE STORME (WILSON) (@audriestorme) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Allie Beckwith (@alliebeckwith) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Roos-Anne van Dorsten (@moderosaofficial) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Kenza Zouiten Subosic (@kenzas) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Hair Artist| ✂️ | Obadiahsalon (@clark_leq) op

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) op

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top