Oogmake-up

As seen on Gigi: de perfecte winged oog look

As seen on Gigi: de perfecte winged oog look

Gigi Hadid is zonder twijfel onze favorite girl van het moment. En niet alleen die van ons, iedereen wil een stukje van het model. Met haar eigen collectie voor Tommy Hilfiger, talloze magazine covers, runway show na runway show, en stunning looks is ze onvermijdelijk. Nu spotten we haar met de perfecte winged oog look en die willen wij ook!


De winged eye één van onze favoriete make-uplooks. Je creëert er een zwoele en sexy uitstraling mee en nu hebben we de perfecte winged eye gespot bij Gigi en dit is hoe je zelf deze look maakt! 

Stap 1: Eyeliner

Voor de perfecte winged eye heb je een fijne eyeliner nodig. De Master Precise Liner van Maybelline is zo'n precieze stift-eye liner met een nauwkeurige punt, waarmee je gemakkelijk een dunne, strakke lijn tekent. Trek de lijn langs je wimperrand van binnen naar buiten en eindig bij de buitenste ooghoek. Let op! Dit hoeft niet in één keer. Zet dan een stipje waar je wilt dat de eyeliner wing stopt aan beide kanten en check of ze gelijk zijn. Trek vervolgens de wing ook weer van buiten naar binnen, van het stipje tot aan de buitenste ooghoek. Werk hem dan bij totdat je tevreden bent. ?

Extra tip: Mocht je het lastig vinden om de lijn in één keer te trekken, dan is stempelen de truc! Stempel de stift-eyeliner steeds langs de wimperrand, zo voorkom je scheve bobbelige lijnen en werk je rustig in stukjes van binnen naar buiten.
As seen on Gigi: de perfecte winged oog look

Stap 2: Mascara 

Misschien dacht je dat de eyeliner key was bij deze look, maar de mascara is nét zo belangrijk. Voor de ultieme winged eye moeten de wimpers verlengd worden, omhoog en naar buiten krullen, waardoor de eyeliner en wimpers als het ware één worden. De zoektocht is over, want voor die ultra lange, gekrulde wimpers is er nu de perfecte mascara: The Falsies Push Up Angel. Het geheim zit hem in de winged kam met verschillende lengtes 'haartjes'. De kortere geven de wimpers volume terwijl de langere de wimpers extreme lengte geven en omhoog duwen. Daarnaast worden ook de wimpers in de buitenste ooghoeken gelift, wat belangrijk is voor de wing-vorm. Bekijk de video hieronder en zie het effect van de mascara!
As seen on Gigi: de perfecte winged oog look

Stap 3: Winged á la Gigi

Gigi maakt haar winged oog look af met een beetje oogschaduw onder haar ogen voor een special effect. Welke kleur maakt niet uit! Kies een oogschaduwkleur die bij jouw oogkleur past of een kleur waar jij op dat moment zin in hebt. Je kunt ook voor verschillende tinten kiezen, waarbij je er één boven aanbrengt en de ander onder. Wil je voor een avondje stappen iets extra's? Breng dan ook onder je oog eyeliner aan en laat dit overvloeien in de wing.


 


Beeld: Maybelline New YorkGa jij deze winged eye look proberen?
 

Deel dit artikel
Back to top