Lifestyle

Als je dit vandaag doet verlies je de hele week gewicht

Als je dit vandaag doet verlies je de hele week gewicht

Struggle je een beetje met je gewicht, maar ben je totaal geen liefhebber van diëten? Door deze vier simpele dingen op een zondag te doen val je de hele week zonder moeite af. Let’s begin!

1. Plan je maaltijden

Je hoeft niet voor de hele week te koken, maar plan in ieder geval wat je de hele week gaat eten. Zo ontneem je jezelf boodschappenstress en grijp je minder snel naar ongezonde snacks.

2. Meld je vast aan bij je sportgroepslessen

Door je vast aan te melden voor de sportgroepslessen die je deze week wilt bijwonen heb je een stok achter de deur om ook écht te gaan.

3. Neem een magnesiumpil vóór het slapengaan

Magnesium helpt bij ontspannen, de darmfunctionaliteit en het slapen. Een goede nachtrust is wel welkom voordat je weer een pittige werkweek voor de boeg hebt toch?  Voldoende slaap/rust is overigens ook aan te raden als je wilt afvallen, it’s not all about (less and healthy) food!

4. Blijf uit de buurt van een zoete brunch

Vooral in de zomer is het heerlijk om op een lazy Sunday jezelf te verwennen met een brunch buiten de deur. Natuurlijk moet dit op z’n tijd kunnen, maar probeer dit zo min mogelijk te doen. Of ga voor een homemade variant, dan weet je tenminste zeker wat de exacte ingrediënten zijn (ervan uitgaande dat je de muffins bakt met een schepje suiker minder…).

HEB JIJ NOG EEN HANDIGE TIP VOOR DE ZONDAG? LAAT HET ONS HIERONDER IN EEN REACTIE WETEN!

Deel dit artikel
Back to top