Lichaamsverzorging

Je kunt nu plaatselijk vet verliezen met Silk'n Lipo

Je kunt nu plaatselijk vet verliezen met Silk'n Lipo

Accept the things you cannot change, change the things you can't accept. Ben jij ontevreden met je lichaam en kun je het niet accepteren? Dan zul je aan de slag moeten. Maar soms kan zelfs een streng voedings- en sportregime vet op sommige plekken niet wegkrijgen. Mega frustrerend natuurlijk, maar er is een manier om dit aan te pakken. Hoe? Dat lees je hieronder.

Silk’n Lipo is een nieuw product dat pas gelanceerd is door het beautymerk Silk’n en het is ook gelijk het antwoord op het dilemma van hierboven. Silk'n Lipo is namelijk bedoeld om hardnekkig vet op het lichaam aan te pakken. Het gebruiksvriendelijke apparaat zorgt ervoor dat je vet kunt verliezen op gebieden die moeilijk aan te pakken zijn. Silk'n Lipo vermindert overtollig vet en traint en verstevigt tegelijk de onderliggende spieren. Hoe dit werkt, dat gaan we je uitleggen.
Je kunt nu plaatselijk vet verliezen met Silk'n Lipo

Hoe werkt Silk'n Lipo?

Silk’n Lipo is een riem die je omdoet, bijvoorbeeld op je buik, bovenarmen, bovenbenen, billen, en vervolgens zet je het apparaat aan om zijn werk te laten doen. Silk'n Lipo combineert twee technologieën in één apparaat voor gerichte vetreductie: LLLT en EMS. Van beide technologieën zijn de werking en de veiligheid klinisch bewezen. De twee technologieën vullen elkaar perfect aan: LLLT (Low Level Laser Therapy) zorgt ervoor dat de vetzuren uit de vetcellen lekken en bij herhaaldelijke toepassing worden de vetcellen op den duur kleiner. EMS (Electric Muscle Stimulation) zorgt ervoor dat de vetzuren vervolgens uit het lichaam worden afgevoerd. Tegelijkertijd worden spieren versterkt en verstevigd. Tip! Drink voor en na de behandeling veel water voor een nog beter resultaat.
 

Thuisapparaat voor vetvermindering

Veel vrouwen kunnen een lichaamsdeel of plek aanwijzen waar ze graag vet zouden verminderen, maar een cosmetische ingreep gaat toch een stap te ver. Alternatieven zijn professionele behandelingen maar deze zijn ook gelijk kostbaar. Silk'n Lipo is het eerste apparaat dat je gewoon thuis kunt gebruiken, met dezelfde technologieën die klinisch zijn getest en bewezen goede resultaten geeft. Fijn om te weten: de Silk'n Lipo is pijnloos en veilig, en er zijn geen onprettige bijwerkingen.
Je kunt nu plaatselijk vet verliezen met Silk'n Lipo

Zo gebruik je Silk'n Lipo

Om aan de slag te gaan met de Silk'n Lipo behandeling laad je allereerst de behandelingseenheden op. Bevochtig vervolgens de kussentjes en leg ze elk op een behandelingseenheid. Verbind de behandelingseenheden met elkaar met de gordel en breng deze aan op of om het gebied dat je wilt behandelen. Zorg dat er goed contact is tussen de behandelingseenheden en de huid en dat de gordel goed vastzit. Druk op de knop ON. De laserdioden gaan rood gloeien. Stel het EMS-energieniveau in met de knoppen + en – . Gebruik het hoogste niveau dat prettig voelt.

Behandel elk gebied 15 minuten. Gebruik het niet meer dan drie keer per week op de gedeelten van het lichaam die u wilt behandelen. Na 8 tot 10 weken heb je het beste resultaat en zal je merken dat je in omtrek centimeters hebt verloren. Belangrijk om te weten is dat de Silk'n Lipo niet op tatoeages gebruikt kant worden. Het laserlicht wordt geabsorbeerd door het inkt en dit kan brandwonden veroorzaken.

Je kunt nu plaatselijk vet verliezen met Silk'n Lipo

Ben je enthousiast over het product? De Silk'n Lipo kost €499. Ga naar de website voor meer info over dit product.

 

Deel dit artikel
Back to top