Face & Sculpting

Dit zijn dé ultieme New York City travel essentials

Dit zijn dé ultieme New York City travel essentials

Het aftellen is begonnen, you’re going to NEW YORK! The City of dreams! Als groot fan van deze metropool zijn wij stikjaloers, maar vooruit, het is je natuurlijk ontzettend gegund. Voor de gelegenheid hebben we een lijstje samengesteld met jouw NYC travel essentials. Zo wordt deze citytrip nóg onvergetelijker. Lees je mee?

Make-up stash

Laten we maar meteen beginnen met een cruciaal onderwerp voor de beautylovers onder ons; je make-up stash. Wat kun je meenemen om er tijdens deze reis elke dag flawless uit te zien? We zetten het even op een rijtje.

1. Longlasting make-up

Tijdens je trip is make-up eigenlijk het laatste waar je je zorgen over wilt maken. Neem daarom producten mee waar je de hele dag plezier van hebt en niet continu hoeft bij te werken. Longlasting make-up is je beste vriendin. Vergeet ook je setting spray niet, zo ben je éxtra verzekerd dat alles op z'n plek blijft zitten.

2. Waterproof mascara

Door het sjouwen met je backpack of koffer en de spanning van de vertrektijden ga je zweten, zelfs wanneer het buiten niet zo warm is. En zweet is soms niet echt bevorderlijk voor je mooie mascara. Wil je jouw vliegreis niet van start gaan met panda-ogen, gebruik dan een waterproof mascara. Weet je nog de Falsies Push Up Drama van Maybelline New York? De mascara die het effect van valse wimpers geeft door het unieke borsteltje en de rijke, creamy formule heeft er nu een zusje bij gekregen. Komt dat even goed uit, want ze is waterproof. Précies wat je nu nodig hebt!

3. All-in-one producten

Je wilt natuurlijk zo licht mogelijk reizen met zo min mogelijk spullen. Gebruik daarom waar het kan all-in-one producten om kostbare ruimte te besparen. Als je brows on fleek zijn dan komt het je gehele uitstraling ten goede. Een goed product hiervoor?  De Brow Drama Pomade Crayon, ook van Maybelline, is uitermate geschikt. Je kleurt je wenkbrauwen hiermee niet alleen in, je brengt ze ook in model én ze je fixeert ze. Bovendien ben je helemaal on-point volgens de Bold Brow trend.

4. A Pop of color voor de lippen

Heb je de hele dag aan sightseeing gedaan en geen tijd om je op te frissen voor een etentje of avond clubben; a pop of color op de lippen is alles wat je nodig hebt om jezelf te transformeren. Voor overdag heb je trouwens niet meer nodig dan bijvoorbeeld een gekleurde lippenbalsem om goed voor de dag te komen. 

*Bonustip: Laat make-upproducten die je normaliter niet gebruikt lekker thuis. Als je er in Nederland geen gebruik van maakt, dan is de kans groot dat je het op reis ook niet doet, dus waarom zou je ze meezeulen?

Make-up covered, what's next?

Oké, je make-up stash heb je nu gecovered. Wat is nog meer handig om mee te nemen en waar heb je zelf misschien nog niet aan gedacht?:

- Reisgids/stratenboekje; er zijn tegenwoordig hele fijne kleine varianten verkrijgbaar en het is toch fijn om zo een boekje bij de hand te hebben. New York is ontzettend groot en je kunt daardoor makkelijk verdwalen. Dus wees goed voorbereid.

- Powerbank; Omdat je wellicht niet elke dag met je camera op pad gaat en je wel mooie foto’s wilt blijven maken kun je dit met je mobiel doen. Voorkom een lege batterij door een powerbank mee te nemen. Zorg er wel voor dat hij volledig opgeladen is vóór je de straten van New York gaat verkennen.

- Zwarte pumps; hier kunnen we kort over zijn. Net als met die pop of color op de lippen, upgrade je jouw uitgaanslook met een paar zwarte killer heels. Laat de rest van je schoenen - behalve je wandelschoenen - gewoon thuis, beloofd? 

Where to go?

Waarschijnlijk heb je al een complete route uitgestippeld, maar bezoek niet alleen de bekende plekken. We hebben een fijne insider tip voor je; een échte must visit in New York City is Maman. Een superschattige hotspot op het randje van Soho in Little Italy. Je kunt er ontbijten, lunchen, brunchen en de lekkerste koffie nuttigen. Het is ook een geliefde plek onder de locals die hier geregeld achter hun laptop zitten te werken of met vriendinnen een koffietje doen. De quiche schijnt ook amazing te zijn! Just so you know

Fijne reis!

Beeld: Getty, iStock, Maybelline - Instagram @famfilm, @pincherrygirl, @goggins92, @philiphamill, @dothehotpants
Deel dit artikel
Back to top