Haarverzorging

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

Niets sexier dan glanzende zwarte lokken. Zwart haar is mysterieus en altijd bijzonder sexy. Qua fashion opties kan je alle kanten op en of je nu een lichte of donkere huid hebt, de make-upmogelijkheden die passen bij jouw mooie zwarte haar zijn eindeloos! Wij zoomen in op dames met deze bijzondere haarkleur en hebben een gouden tip voor je om jouw zwarte haar intenser zwart te houden!

Ja, er zijn vast ook wat nadelen te bedenken aan het hebben van zwart haar. Zo kan je er bijvoorbeeld wat vermoeider uitzien dan je je eigenlijk voelt, dit komt door de donkere 'omlijsting'. Goed om hier rekening mee te houden met je make-up bijvoorbeeld! Maar wij focussen vandaag vooral op de voordelen van prachtig zwart haar.  

Make-uptips voor
zwarte lokken

Een vrouw met zwart haar kan alle kanten op met haar make-up. Zowel een porseleine huidje als een getinte of bruine huid is prachtig in combinatie met zwarte lokken. Heb je een lichte huid dan kan je gaan voor het sneeuwwitje effect en een prachtig contrast creëren met jouw donkere lokken. Ga je voor de gebronsde look? Ook dat staat heel mooi met donker haar! Zorg voor een bronzer met een gouden glans en je hebt direct een zwoele uitstraling te pakken. Voor vrouwen met een donkere huid hebben wij tal van tips om zo fris en sprankelend mogelijk voor de dag te komen!

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken
Beeld: Instagram @lorealmakeup
 


Ook met de oogmake-up en de lipkleur is er enorm veel mogelijk. Allereerst is er de natural make-uplook die vrouwen met zwart haar supergoed kunnen hebben, onder andere doordat de wimpers en wenkbrauwhaartjes vaak al donker zijn. Een beetje wenkbrauwmascara en lipgloss en ze kunnen de deur uit! Geen sprake van een blote billengezicht.

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken
Beeld: Instagram @lorealmakeup

Een knalkleur op de lippen zoals fuchsia roze of felrood bijvoorbeeld, creeëert een prachtig contrast met zwart haar en staat nog steeds super classy. Maar ook een winged eyeliner is een make-uplook die voor een black hair beauty altijd werkt. Houd de rest van de make-up rustig zodat de eyeliner er extra uitspringt. Tip: Vervang de zwarte eyeliner eens door een donkergrijze voor een zachtere look. 

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken
Beeld: Instagram @lorealmakeup
 


Vrouwen met donker haar kunnen als geen ander een heavy eye make-uplook rocken! Op de één of andere manier is dit veel minder heftig dan bij een blondine. Het donkere van de make-up clasht niet met het haar, maar komt juist mooi terug. Kies bij een smokey eye voor coole tinten zoals grijs, paars of blauw en ga all out met mascara voor lange, verleidelijke en extra zwarte wimpers!  

Black hair loves fashion 

Dames met zwart haar hebben geluk, want net als de vele mogelijkheden met make-up, is er ook op het gebied van kleding heel veel mogelijk. Alle, maar dan ook echt alle kleuren staan namelijk goed bij zwart haar. Ga maar eens na, bestaat er een kleur die vloekt met zwart? Rood, roze, oranje en paars, alles is mogelijk. En zou je denken dat zwart too much wordt in combinatie met het haar? Nee hoor, black on black is een prachtige combinatie. 

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

Beeld: Instagram @badgalriri, @kyliejenner, @liyakebede, @kyliejenner, @prettysickly


Wil je spelen met verschillende prints of motieven? Ook dat staat te gek met jouw donkere lokken. Tip: let op jouw huidskleur bij het uitkiezen van de kleur van jouw outfit, aangezien jouw haar toch wel matcht! 

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

Super Tip! 

Precies de kleur zó behouden alsof je jouw haar net de dag ervoor gekleurd hebt? Dat kan dus. Dankzij de Color Extender die nu standaard in elke verpakking van L'Oréal Préférence zit, is dit namelijk echt mogelijk. Je gebruikt het om de drie weken om jouw permanente kleuring te laten herleven en het haar weer te laten glanzen. Zwart blijft zwart! Gebruik de Color Extender als een haarmasker: Was het haar en droog het met een handdoek. Breng een kleine hoeveelheid Color Extender aan op het haar, verdeel het en masseer. Laat het 5 tot 10 minuten intrekken en spoel het vervolgens met lauwwarm water uit.


8 WEKEN LANG INTENS ZWART HAAR
Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

 

WIN!

Wil jij een geweldig black hair make-uppakket (zie hieronder) winnen? Dat kan! Laat ons hieronder weten welke celeb jouw favoriete black hair beauty is en wie weet maken wij jou binnenkort wel blij met dit fijne pakket! Wij nemen persoonlijk contact op met de winnaar. Succes ladies!

Black Beauty: zo shine jij met je zwarte lokken

Deel dit artikel
Back to top