Oogmake-up

Deze mascara geeft het effect van valse wimpers!

Deze mascara geeft het effect van valse wimpers!

Wij omarmen met liefde alle beautytrends, maar er is stiekem maar één beautyproduct dat je het gevoel geeft dat je de wereld aankunt. We’re talking about mascara ladies! Hét wondermiddel waarmee je van je blotenbillengezicht afkomt. En laat het nou net zo zijn dat Maybelline een nieuw exemplaar in het assortiment heeft, The Falsies Push Up Drama. Deze fijne mascara geeft het effect van valse wimpers! 


The art of push-up

De Push Up Drama bestaat uit een rijke, creamy formule die zorgt voor een intense oogopslag in slechts enkele bewegingen. De borstel, bestaande uit cup-vormige borsteljes, is een bijzondere tool. De cups fungeren als een soort reservoir om zoveel mogelijk van het product in één beweging aan te kunnen brengen. Door de flexibele wand van het borsteltje worden de wimpers in een hoek van 45 graden gelift. Hierdoor hoef je niet te stoeien met een wimperkrultang. Hoe fijn is dat? Naast het push-up effect van de borstel zorgt de rijke en volle formule van de vloeistof voor flink wat volume. Kortom, zelfs beter dan valse wimpers! Geen geklieder met lijm, en in geval van wimperextensions, geen verlies van je oh-zo-kostbare wimperharen.Put it to the test

Twijfel je aan het false lash effect van de Push Up Drama? Bekijk dan even de video van beautyblogger Lilian Joann, waarin ze de mascara vergelijkt met aangebrachte nepwimpers. 


How to?

Nu je hebt gezien wat het resultaat van de Push Up Drama kan zijn, wordt het de hoogste tijd om over te gaan tot 'make-upactie'. Voor een maximaal resultaat breng je de mascara van de wortel tot de puntjes van je wimpers aan. Slechts enkele lagen geven al een geweldig effect. Maak tijdens het aanbrengen een zigzaggende beweging, gevolgd door een strijkende beweging. Kleine tip; breng ook wat mascara aan op de bovenkant van je bovenste wimpers. Zo krijgen ze nog meer volume en jij de meest sexy en glamorous look.


All eyes on you

Een te gekke outfit, killerheels, een waanzinnige hairdo en de Push Up Drama op je wimpers voor die geweldige oogopslag; alles wat je nodig hebt om zelfverzekerd een kamer binnen te lopen. Dus je weet wat je te doen staat. Dat wordt lekker shinen. All eyes on you!


Deel dit artikel
Back to top