Haarverzorging

Fashion Week Recap: de mooiste hair looks

Fashion Week Recap: de mooiste hair looks

Hildo is dé beautyexpert van dit moment door zijn unieke en vernieuwende visie op het gebied van haar en make-up, en ook één van de contributors van TrendAlert.nl. Hildo selecteerde zijn favoriete hair looks uit New York, Londen, Milaan en Parijs en legt uit hoe je ze creëert. Kijk je mee?

New York Fashion Week

NYFW
V.l.n.r. Versace, Barbara TFank, Sienna Miller


Versace zet de trend voort van warme highlights in een volle basiskleur. Sterk statement na alle koele tonen van de afgelopen seizoenen. L'Oréal Paris heeft de juiste kleur al voor jou in het assortiment.

De zachte golven op de catwalk van Barbara TFank creëer je zélf door het gebruik van de Curl Power Wave enhancing spray van Studio Line en een Carmenset of andere variant van rollers. Borstel het eindresultaat uit totdat een lichte slag overblijft en zet deze laag vast met een sierspeld.

Stijlicoon Sienna bezocht de fashionweek met een trendy boblijn. De lichte slag was gemaakt met een grove krultang. Spray voor de Heat Protection Spray van Elnett op de plukken vóórdat je de krultang plaatst.

London Fashion Week

London Fashion Week
V.l.n.r. Jean-Pierre Braganza, Tom Ford en Dioralop


De modellen van Jean-Pierre bewijzen hoe belangrijk een goede kleur kan zijn voor de kwaliteit en uitstraling van lang fijn haar. Deze kopertint is sinds een paar maanden dé nieuwe kleur op de runways.

Van Tom Ford mag dit seizoen bepaald worden door de rock invloeden van de jaren '80, denk aan Debbie Harry van de groep Blondie. De ruwe structuur van dit kapsel is een combinatie van Studio Line Matt & Messy Zero shine salt spray en een stevige lak, zoals Elnett Extra Sterk.

 De look van Dioralop is helemaal van nu. Je hebt wél wat lef nodig voor deze trend want een 'wet look' is niet het eerste waar je aan denkt bij lang haar. Kies de juiste gel die goed glimt maar niet plakt en zorgt voor healthy shiny hair, zoals de Studio Line Fix & Force Multi-vitamins gel.

Milan Fashion Week

Fashion Week recap: de mooiste hair looks
V.l.n.r. Eva Herzigova, Grinko en Dolce & Gabbana

Oud gediende Eva bezocht de fashionweek met een moderne watergolf variant. Deze heeft veel weg van de jaren 50 maar oogt moderner door de minder strakke finish. Gebruik na het uitborstelen van de watergolfkrullen Elnett Volume Excess om de structuur wat wilder te maken.

Spelen met de mogelijkheden van langer haar door middel van vlechten blijft een trend. Zéker als er meerdere technieken met elkaar worden gecombineerd zoals hier in de kapsels van Grinko. Gebruik Studio Line Invisi Fix 24H Clear & Clean Gel Super Strong tijdens het modelleren zodat het eindresultaat goed blijft zitten.

De trend van accessoires in het haar is op z'n hoogtepunt: bloemen, sierspelden, diademen, álles mag & kan. Zoals hier gezien bij Dolce & Gabbana. Het haar zélf hou je simpel, gedragen in een midden- of zijscheiding. Maak je haar extra glad door gebruik te maken van de Elnett Heat Protection Spray. Fixeer je haar vervolgens met Elnett Liss Supreme.

Paris Fashion Week

Fashion Week recap: de mooiste hair looks
V.l.n.r. Barbara Bui, Jean-Paul Gaultier en Jean Paul Lespagnard 

 

Dit is de ideale look wannneer je een bad hairday hebt. Wassen is vandaag (nog) niet nodig want je rommelige haar ziet eruit of het zo hoort door extra aandacht aan de aanzet te geven. Maak deze superglad met een wax of gel, bijvoorbeeld Studio Line Invisi Fix 24H Clear & Clean Gel Strong en kam deze door met een fijne kam tot diadeemhoogte. Plaats eventueel een diadeem om wegzakken te voorkomen, zie de look van Barbara Bui.

Gaultier laat Jessica Rabbit herleven in deze ultra vrouwelijke look. Krul je haar met een middelgrote krultang en modeller je haar met een lage scheiding. Zet de zijpartij stark achter je oor vast met een stevige haarlak, zoals Elnett Volume Excess. Toupeer voor extra hoogte je voorpartij

De pasteltinten in het haar zijn nog steeds hot. Probeer eens in plaats van de grijs en paarstinten die je veel ziet deze koperblonde tint, gezien bij Jean Paul Lespagnard. Veel durf voor nodig maar dé kleur voor deze zomer! 

Beeld: Getty
Deel dit artikel
Back to top